Saç Rengi ve Saç Boyama Saç diğlerine zarar vermeyen boya var mı?

papatya367

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2007
71
2
286
İstanbul
ben saçımı hangi boyayla boyarsam boyıyım yıkadıktan sonra hemen saç derisinde pulllanma başlıyor, böyle mercimek büyüklüğnde pul pul saçlarıma deriler yapışıyor ve kaşıntı yapıyor, her seferinde losyonlar şampuanlar filan geçiriyorum ama tekrar boyadığımda yine aynı sıkıntılar tabi, saçlarımı da genelde 9-10 numaralarla boyuyorum, ne olur yardım edin bana ya saç diplerimi yakmıyan zararsız bir boya var mı bildiğiniz boyamasam olmuyor diplerden beyazlar görünüyor siyahlar çıkıyor imdadıma yetişsin birileri lütfennn

çok sık boyadan oluyor bende kızılken saçlarım ayda bir boyuyodum oksidasyonu yüksek boyalarla aynı sorun bendede oluyodu boyama süresini uzat ki saç derin toparlansın

çok sık boyadan oluyor bende kızılken saçlarım ayda bir boyuyodum oksidasyonu yüksek boyalarla aynı sorun bendede oluyodu boyama süresini uzat ki saç derin toparlansın

lucyy canım 2 ayda bir de boyasam yine oluyor tam toparlanıyo boyar boyamaz hemen bi yanma bi kaşıntı arkasında pulcuklar şu anda da kaşıntıdan ölüyorum losyon sürüyorum

evet haklısın pahalı kozmeticiklerde satılanlar daha uygun fiyatlı onlar da diğer boyalara göre daha düşük kimyasallar içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…