- 13 Ağustos 2022
- 106
- -28
- 11
- 24
- Konu Sahibi Cloudsofpink_sky
-
Çok teşekkür ederim fikrinizi beyan ettiğiniz içinSac ekimini arastirsan ablacim? Baska bisey gelmedi aklima. İnsallah cok güzel cikar saclarin yeniden.
Yani bilinen bir çok yöntem var ama hiçbiri bana olmuyormuşSarimsak yagi da iyi geliyo diye biliyorum, doktor ne diyo peki, yok muymus bunun caresi bu devirde?
Allah beteriyle sinamasin ablacim, insallah bulunur bi çare, insallah bilen birileri yazarYani bilinen bir çok yöntem var ama hiçbiri bana olmuyormuş
Allah razı olsun abla çok teşekkür ederimAllah beteriyle sinamasin ablacim, insallah bulunur bi çare, insallah bilen birileri yazar
Çok teşekkür ederim umarım işe yarar İstanbulda değilim ama tariflere bakarım inşallahEntele otunu araştırabilirsin. Daha çok gençsin bitkisel tedaviye yanit verirsin bence.
İstanbul'da isen Şems Arslan'a mutlaka gitmeye çalış. Değilsen yada yüksek fiyat gelirse tariflerine bak internetten. Onun dışında kan değerlerinde eksik çıkan vitamin takviyelerini temin et.
Entele otunu duymustum ama çok zehirli ve tehlikeli olduğunu hatta bu neden satışının da yasaklandığını biliyorum yanılıyor muyum? Siz kullandınız mı nerden temin ettiniz ve kullanma şekli nasıldır?Entele otunu araştırabilirsin. Daha çok gençsin bitkisel tedaviye yanit verirsin bence.
İstanbul'da isen Şems Arslan'a mutlaka gitmeye çalış. Değilsen yada yüksek fiyat gelirse tariflerine bak internetten. Onun dışında kan değerlerinde eksik çıkan vitamin takviyelerini temin et.
Evet yaptim zaten ikisini deMezoterapi ve prp araştırınız mi?
Prp ve mezoterapi yaptım zaten saç ekimi içinde doktora sordum bazı sebeplerden dolayı bana uygun olmayacağını söylediHastalık sebebiyle olduğu için bilemiyorum ama...
Saç ekimi kadınlar için de kullanılıyor.
Yine hücre yenileyici prp, mazoterapi vs s ile başlayan bir tedavi vardı. Adını hatırlayamıyorum.
O dediğin spreyler, 15 kullanımdan fazla gidiyor sadece derili bölgeye yapılıyor. En azından idare edecek, seni mutlu edecek şekilde topik kullanabilirsin. Ancak her gün saç yıkaman gerekiyor işte öyle bir durumda.
minoxidil icerikli spreyler baya yarar sagliyor, kullanmasaydim hepten kel kalmistim, yine de seyrek sacim ve ektirmek istiyorum ama dedigim gibi minoxidilin cok faydasini gordumKızlar uzun zamandır saçlarım oldukca seyrek. sacim yok denebilir yaniderim uzaktan bakilinca acikca gorunuyor, yaklaşık 6 yıl önce sars hastalığı geçirmiştim o zaman döküldü saclarim, denemedik tarif, denemedik yağ, denemedik tedavi, gitmedik doktor kalmadı, maalesef çözümü yok, tamam bunu kabullendim ama sonuçta henüz 18 yaşındayım ve psikolojimi çok olumsuz etkiliyor (anliycağınızı umuyorum) şimdi ise en azından saçımı dolgun gösterecek birşeyler arıyorum. Saç spreyleri var biliyorsunuz ama bir kutusu 15 kullanımlık ayrıca kutusu 150 tl civarı ömür boyu kullanamam ya ! saç derisine uygulanan bildiğiniz her hangi bir yöntem var mı acaba? Varsa yardımcı olur musunuz lütfen ? Gerçekten çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?