I
izmirliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi izmirliii
-
cnm belki alerjik bir durum söz konusudur yeni kullandığın bir ürün olabilir mi belki fönden de olabilir
Bit olabilir...Otobüste başımızı yasladığımız yerden bile geçebiliyor....
benimde yeni yıkamama ragmen agrılı bi kasıntı oluyo.. sac diplerim okadar cok acıyoki... ne yapmalıyım.. cok agrıyo ve sacın yönünü degiltiremiyorum okadar yani.. artı sacımı tarayıp masaj yapmaya calısıyorum derim agrı dahada siddetleniyo.. ne yapmalıyım.:S
cnm benim ağrılı değil sadece kaşıntı ama geçiyo sanırım.sen kesinlikle bi dermatoloğa git göster canım baksınlar iyice.ben de gidicem.
ewet kızlar yine ben..çok oluyorum biliorum ama :1rolleyes: şimdi kızlar önceki başlıklarımda anlattığım gibi ya da bilmeyenlere bi daha anlatıyım 2 aydr falan haftada bir yağlarla bakım yapıorum saçlarıma sonra zeytnyağlı sabunla sabunluyorum sonra tresanıma çam terebentini kattım onunla bi de şampuanlıorum saçlarımın dökğlmesi durdu buraya kadar herşey iyi hoş güzel de benm saç derimde bir kaşıntı başladı :bbo:sabun ilk başlarda kepek kaşıntı yaapar deidler ama 2 aydır bişi yok olsa ilk yıkamalarda olurdu sanki...acaba kafamı iyi durulayamıyo muyum kalıntılar mı kaşıntı yapıo?? çünkü kepek flan da yok kaşıntı belli bi bölgede de diil her yanında Acaba neden oluo bu bilen war mı?? yağlar böle bişi yapar mı ??
ayy ciddi misiniz kızlar yani yeni saçlarım mı geliyo :) çokmutlu oldumm
o kadar dedim sana yagli ellerinle kafana dokunma:mymeka:bide yetmiyo nerde yag var sur kafana:mymekalacagi buydu iste bitlendin-tatlicadiarzugit bi eczaneden bit ilaci al hemen alirkende hediyelik de de rezil etme beni,,,,hadi cabuk -
saçlarım geliomuş yeni saçlarım akıllım :teytey: bi ara bende şüphe ettm kendimden bitlendmmiki yaw die kafamda wıcık wıcık yağlarla bekliorm olur olur walla :dance:
kızlar ya aynı durum bendede var ne kadar sürcekki bu sac cıkması ki eger öyleyse napmalıyım bilmiorum cok kasınıo ya hatta banyoda yıkarken bıle kaşıyorum yani düşünün o derece doktorada gitmeyi hiç sevmıorum baska bi yol yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?