merhaba arkadaslar..
benim sorunum artik cigrigindan cikmaya basladi
kafa derimde sürekli kabuklar ve bölge bölge kasinti söz konusu
ne yaptiysam (sampuan degistirdim, sIk sIk yikamadim, fönü düzlestirmeyi biraktim) yok arkadas gitmiyor.
aslinda bu sorun bende arada sirada olurdu, son 5-6 senedir, ama dedigim gibi arada sirada..
taaaaa ki haziran 2012ye kadar
ben almanyada yasiyorum, Türkiyeye 2 haftaligina gitmistim, orda dustan sonra basladi bu kasinti, orda daha kötüydü, sürekli kasintilar kepeklenmeler, kafami kasiya kasiya (kendime bazen hakim olamiyordum) kasidiklarim haliyle kabuk bagladi, haydaaa az kabuk varmis gibi, üstüne daha fazla kabuk. kafayi yicem. o gün bu gündür gecmiyor!
kafa derim de bu zamanlarda cok yaglaniyor. sacimin geri kalan kismi harika ama sacimin deriyle temasi dibini yaglandiriyor. delircem. artik sampuanlari gectim kür mür ne varsa lütfen bi fikri olan paylassin yeterki düzelsin bu sorun ya cekilmez bi hal aldi
aynısı bendede oldu,sabah yıkıyorum akşama yağlanma kaşıntı kabuklanma kepeklenme birden oldu ve anlam veremedim elim başımdna hiç gitmedi,dr a gittim losyon şampuan ve hap verdi,ben yalnızca şampuanı kullandım geçti bile..
nedeni ise o lanet olasıca bioblas şampuan o yaptı kimseye tavsiye etmem,yoksa sende mi bioblas kullanıyorsun?
hayir ya ne bioblassi..
ben öyle sampuanda markaya önem vermem.. kullandigim genelde siradan..
eskiden bir sampuani 1 ay kullanirdim, sonra degistirmem gerekirdi.. bu sorunu cikariyordu basima..
bu böyle senelerce devam etti, hep güzeldi saclarim.
gecen sene 6. aydan itibaren, Türkiyede basladi ve hala devam ediyor..
kafa derim sanki yaniyor. ben sudan kaynaklandigini düsünüyorum ama neden hala düzelmezki? az önce sacimi saldim. biraz elimi aralarinda gezdirdm, sonra sacimi toplicam kepekler üsüsüyor, yanimda biri otursa bitler ucuyor sanir. igrenc ya.
Neden dr gitmiyorum cünkü bir kere gittim bi sorun yok dedi cikti isin icinden :)
Aynii sorun bendede var aynen kafami nerdeyse bicakla kasicam o derece kasiniyo ara sira off bende yurtdisinda yasiyorum acaba sulardan kaynakli olabilir mi . Bizim sularimiz fena sekilde kireclide :-(kalici diyorsun yani...
kafami civili bi tarakla tarayasim var
Aynii sorun bendede var aynen kafami nerdeyse bicakla kasicam o derece kasiniyo ara sira off bende yurtdisinda yasiyorum acaba sulardan kaynakli olabilir mi . Bizim sularimiz fena sekilde kireclide :-(
2 3 gün oluyor kaşıntı arttı ve birazdan dokyora gidicem sizin nasıl geçti ve tam olarak sorununuz neydi ?kesinlikle kalıcı değil arkadaşlar benmle irtibata geçin..ben bir dr.a gittim 2-3gün sonra geçti..
kesinlikle kalıcı değil arkadaşlar benmle irtibata geçin..ben bir dr.a gittim 2-3gün sonra geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?