Kaşıntı nadir oluyor çok değil tedavisi var mıKaşıntı da var mı
Ben de hamilelik sonrası dökülme ve pullanma oldu kepek sandım seboreik dermatit dendi
Evet ona göre şampuan veriyorlar yanında da losyon geçiyorKaşıntı nadir oluyor çok değil tedavisi var mı
Evt cok dokuluyorEvet ona göre şampuan veriyorlar yanında da losyon geçiyor
Ben kullanıyorum şuan geçti sayılır sizde dokulme var mı suan
Benim deEvt cok dokuluyor
Tirnagima geliyor kremsi beyaz biseyler derken nasil bisey acaba? Tarif edebilir misiniz? Benim hamilelik durumum yok fakat sac derimi dustan sonra nemliyken tirnagimla kaziyip kontrol ettigimde beyaz kaymagimsi kremsi tabaka doluyor. Sizin de böyle mi bu problem? Ayrica hamilelik sonrasi deyince bi suphelendim benim de dogum kontrol hapi kullanmaya basladiktan sonra bu sorun olusmustu. Hormonlarin tetikledigi bisey mi acabaSelam arkadaslar hamilelikten sonra saçlarım aşırı döküldü ve saç derdimde pullanma oluyor bazen tırnagıma da geliyor kremsi beyaz bişiler bittim sabunu denedim duzeenli kullandım ama fayda göremedim önerisi olan bu şeyden kurtulan var mı çok sinir bozucu
Olabilir. Bahsettiğin şey sebum. Önce elma sirkeli su ile durulama yap bir kaç banyo sonrası. 3. Yıkamadan sonra hala aynı şekildeyse sen de doktora git.Tirnagima geliyor kremsi beyaz biseyler derken nasil bisey acaba? Tarif edebilir misiniz? Benim hamilelik durumum yok fakat sac derimi dustan sonra nemliyken tirnagimla kaziyip kontrol ettigimde beyaz kaymagimsi kremsi tabaka doluyor. Sizin de böyle mi bu problem? Ayrica hamilelik sonrasi deyince bi suphelendim benim de dogum kontrol hapi kullanmaya basladiktan sonra bu sorun olusmustu. Hormonlarin tetikledigi bisey mi acaba
Valla 5 senedir elm sirkesi mi kalmadi egzama losyonlari mi egzama sampuanlari mi hic biri çözüm olmadi. Doktorlar sar başa ayni ürünleri öneriyorOlabilir. Bahsettiğin şey sebum. Önce elma sirkeli su ile durulama yap bir kaç banyo sonrası. 3. Yıkamadan sonra hala aynı şekildeyse sen de doktora git.
Sülfat alerjin olabilir mi acaba? Hiç sulfatsız şampuan denedin mi?Valla 5 senedir elm sirkesi mi kalmadi egzama losyonlari mi egzama sampuanlari mi hic biri çözüm olmadi. Doktorlar sar başa ayni ürünleri öneriyor
Denedim suan sulfatsiz sampuan kullaniyorum. Inanin bi sampuana 300 400 tl verdigim oldu. Kullanmadigim sampuan kalmadi asla duzelmiyorSülfat alerjin olabilir mi acaba? Hiç sulfatsız şampuan denedin mi?
Oxo global şampuanını kullandınız mıDenedim suan sulfatsiz sampuan kullaniyorum. Inanin bi sampuana 300 400 tl verdigim oldu. Kullanmadigim sampuan kalmadi asla duzelmiyorsimdi doktora gidiyorum hatta. sonuc göstermeye kan tahlili yaptırdım. Her sey normal
Peki kafa derisi hariç cildinde herhangi bir sorun var mı? Banyo sonrası özellikle alın bölgesinde kızarma gibi.Denedim suan sulfatsiz sampuan kullaniyorum. Inanin bi sampuana 300 400 tl verdigim oldu. Kullanmadigim sampuan kalmadi asla duzelmiyorsimdi doktora gidiyorum hatta. sonuc göstermeye kan tahlili yaptırdım. Her sey normal
Yok hic bisey. Hatta kafa derisinde kaşıntı görünürde kepek falan da yok. Ama boyle dustan sonra tirnagimla kaziyorum krem gibi beyaz bisey doluyor. Kuruyken kaziyorum toz gibi kepek doluyor. Ama bu kepekler kazimadan asla dökülmüyor. Saclarimi dökmese farketmezdim bile oyle diyeyimPeki kafa derisi hariç cildinde herhangi bir sorun var mı? Banyo sonrası özellikle alın bölgesinde kızarma gibi.
Yok ilk kez duydum bunu.Oxo global şampuanını kullandınız mı
Aynen bende de oyle oluyor malaaef yorumlardan anladıgım bir tedavisi yok sanırımYok hic bisey. Hatta kafa derisinde kaşıntı görünürde kepek falan da yok. Ama boyle dustan sonra tirnagimla kaziyorum krem gibi beyaz bisey doluyor. Kuruyken kaziyorum toz gibi kepek doluyor. Ama bu kepekler kazimadan asla dökülmüyor. Saclarimi dökmese farketmezdim bile oyle diyeyim
Valla yok galiba ne oldugu da belli degil hala çözüm ariyorumAynen bende de oyle oluyor malaaef yorumlardan anladıgım bir tedavisi yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?