• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac derisi kasintisi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
40
Almanya
slm kizlar bir sorum olcak benim sac derilerim cok kasiniyor uzun zamandir hemde,saclarima normal ne pahali ne ucuz sampuan kullaniyorum daha sonra yumusatici, bir ara sampuanimi degistirdim aynisi gene kasiniyor sonra yumusaticiyida biraktim gene kasiniyor,hem öyle kasintiki uyuz gibi tatli kasiniyor yani uzun zamandiz var bende,yeni boya atiyorum sac diplerim yaniyor bu yanma sebebiyle 2 3 hafta kasinmiyor ama sonra tekrarliyor,bir sürü seyleri denedim banamisin demeyip kasiniyor herhangi bir rahatsizligim yok,saclarimi boyamakta istemiyorum artik,cünkü cok bozdum saclarimi simi kendi rengi ile durmasini istedigim icin bir sey yapmiyorum bir bilgisi olan varmi simddiden tesekkürler....

belki vücudnun bir şeye karşı hassasiyeti var bi doktora gidip alerji testi falan yaptır karaciğer ile ilgili de olabilir .

slm aynı sorun bendede var enson iki sene önce röfle yaptırmıştım artık boyatmayı düşünmüyorum son zamanlarda şaç diplerim feci kaşınıyo etrafımdaki insanlara sorduğumda ya boya istiyo yada saçların beyazlıyo diyolar ne yapacam bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Bendede o sorun var henüz kurtulamadım. Uzun bi sürede geçmezmiş. Eğer kremi saç diplerinize kadar sürüyorsanız ve su sıcaklığı ılığın üzerindeyse ve saçınızı yeteri kadar durulayamıyorsanız bu sebeplerden herhangi biri buna neden oluyormuş. Hava alamayan saç derisinde kaşıntı başlıyor ve kaşıdığınızdada saç derinizi yara yapıyorsunuz Geçen gün kontrole gittim saçımla oldukça fazla sorunu olan biri olarak doktor zaman gerek dedi.. 6 ila 8 ay arası sürebiliyormuş bu durum tabi bu kriterlere uyarsam. Artık saçımı ılık suyla yıkıyorum krem hiç kullanmıyorum şampuanımıda çok ama çok iyi duruluyorum. Bakalım kaşıntıda azalma var gibi ama geçmesi lazım o da olacak inş.

Back