Merhaba kızlar. Bidaha konu açıyorum çünkü sorunumu hala çözemedim. Sac dökülme şikayetim var yaklaşık 2 3 senedir. Yeni saçlarim çıkıyor neyse ki fakat çok dökülüyor. Doktora gittigimde egzama var dedi. Fakat yara kaşıntı sivilce kızarıklık hic bi sorunum yoktu tek şikayetim dokulmeydi görünürde tertemizdi sac diplerin hatta gözle görülen birşey olmadigi için geçen bi doktordan azar isittim hic birşey yok diye. Fakat bi aletle bakarak egzama demisti diğer doktor. Kortizonlu losyonlar, bi sürü şampuan denedim. Hatta egzamada adi geçen bütün sampuanlari aldım. Dökülme kortizonlu losyon kullanırken biraz azaldi. Fakat losyon bitince tekrar başladı. Saçlarımi yıkandıktan sonra farkettim, islakken sac diplerimde beyaz bi tabaka var. Tirnagimla kaziyinca tirnagimin içine krem gibi doluyor. Kasinmiyor ya da kizarmiyor hic birşey yok kuruyken . ben bu tabakadan sac diplerimi arindiramadim ya. Yok geçmiyor. Sac diplerim nefes almiyor tabi, gözenekleri tikıyor. Zaten dökülen saclarimin köklerinde yapışmış kepek görüntüsü oluyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Nasıl kurtuldunuz?