Saç Rengi ve Saç Boyama Saç derdi

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
Merhaba arkadaşlar çoğunuz bu dertmı dıcek ama cıdden artık benım için dert oldu saçlarımı 2015 yılında evde açarak kızıl yapmıştım çok güzel tutmuştu 2017 yılına kadar kullandım ama hem unıversıte hem sureklı eve gelıp saç tıkamak sureklı boyamak derken vaktımı aldığı için üstüne sıyah vurdum ve o sıyah akarak alttakı kızıllar ortaya çıktı bır sure sonrada bende kahveye boyadım aktıkca hala suan bıle uçlarda kızıl yansımalar var saçımı en son 2018 Aralık sonu gıbı boyadım gel gelelım suan saçımı gerı bakır tonlarına çevirmek ıstıyorum ama ne kuaför bır tutam denedıfınde açıldı ne ben evde oryal sürdüğümde saç bir tık bıle açılmıyor napmalı?

Uzamasını beklemelisiniz..Saçınız çok zarar görmüş..Zorlamayın.

ben de kızıl kullandım bir heves ve pişman oldum.bırak hiç zorlama yakarsın, uzadıkça kızılları kestir.anca öyle bitecek.

Kızıldan döneli uzun zaman oldu hala yansımaları var maalesef ne yapsam gecmedi siyah,mavi siyah yaptım onlar akti kızıllar meydana cıktı
Bence bekleyin uzasın anca kestire kestirme kurtulunuyor bakır tonlarda riskli biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…