Selam Hanimlar :)
Sac bolumunde kimse gormez diye (ve benim icin de gercekten buyuk bir dert oldugundan) konumu buraya actim. Derdim su; Kuafor fobim ve onunu alamadigim sac dokulmem.
4-5 yil once kafamda su ankinin (abartmadan soyluyorum) 3 kati sac vardi. Cok gurdu saclarim ve fon cekmek neredeyse 1.5 saat suruyordu. Sonra bir seyler oldu ve sacim resmen eriyip gitti. Son bir aydir da asiri dokulme basladi. Filmlerde olur ya kadin sacini eline atar ve tutam elinde kalir, heh aynen o sekilde. Neredeyse tutamin 5te biri elimde kaliyor. Eczaneden minoxil aldik ama etki edicegini pek sanmiyorum
kuafor fobim de soyle basladi, nerdeyse popoma gelen saclarimi gogus hizamda kestirmek icin gidip omzumda saclarla disari ciktim. Kadina az saydirmamistim simdiki aklim olsa para falan da vermezdim. Artik gercekten cok buyuk bir fobi olustu bende sacimi olurum de kuaforde kestirmem.
SONUC: Sacim asiri dokuldugu ve iki yildir da kestirmedigimden cok uzun oldugu icin kestirmem lazim. Soyle bir 7-8 parmak kadar, ama kuafore gitsem biliyorum ki 5le carpip kesicek. Sacimda kat yok, dalgali dogal hali. Sizce evde kesebilir miyim? Yani makasi alip kiirt diye bi kerede kessem olmaz mi? Ya da nasil yapayim siz tavsiye verin, bu gidisle sacsiz kalicam cunku