- 24 Şubat 2014
- 603
- 357
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler deneyeceğimpeki saç ertesi gün yağlı gibi duruyor mu ağırlaştırdı mı?Sac kremi degil de sac kopugu deneyin, benim dalgali biraz kivircik, syoss 2 numara sac kopugu kullaniyorum cok guzel belirginlestiriyor, sert de olmuyor jole gibi. Saci da yumusak ipek gibi yapiyor yikarken. Yalniz saciniz epey islak olacak, banyodan sonra havluyla kurulayip hemen uygulayin.
Teşekkürler ama saçta ağırlaşma oluyor mu yani yağlı gibi bir görüntü ?Sıvılardan fayda görmedim
Krem formda boom butter 7 yağ içeren formu efsane diyebilirim
Hindistancevizi yağını nasıl kullanıyorsunuz ıslakken mı?yağlı bir görüntü olmuyor mu?Durulanmayan hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben. Görümcem de Pantene'in bukle belirginleştirici bir ürünü var onu kullanıyor ikimiz de memnunuz.
Hayır ağırlaştırmıyor saçı, çeşitli markaların var durulanmayan seçenekleri bazen argan yağı da kullanıyorum o da çok iyi. Saçın kuruluğuna göre ihtiyacı siz belirlersiniz avucunuza sıkıp diplere sürmeden kullanacaksınız. Profilimdeki fotoğrafta maşa vs yok mesela tamamen saçın kendi dalgası.Hindistancevizi yağını nasıl kullanıyorsunuz ıslakken mı?yağlı bir görüntü olmuyor mu?
Hayır ağırlaştırmıyor saçı, çeşitli markaların var durulanmayan seçenekleri bazen argan yağı da kullanıyorum o da çok iyi. Saçın kuruluğuna göre ihtiyacı siz belirlersiniz avucunuza sıkıp diplere sürmeden kullanacaksınız. Profilimdeki fotoğrafta maşa vs yok mesela tamamen saçın kendi dalgası.
Teşekkür ederim canım panda aslında tam rüzgar esip ahenkle dans ettiği bir anda aniden çekmişti arkadaşım ay utandımAa profildeki sen misin? Girdim baktim masallah cok guzelsin, saçlar ateş ediyor
Hayır aslaTeşekkürler ama saçta ağırlaşma oluyor mu yani yağlı gibi bir görüntü ?
hAyir durmuyor , aksine yaglanmayi geciktiriyor.Çok teşekkürler deneyeceğimpeki saç ertesi gün yağlı gibi duruyor mu ağırlaştırdı mı?
Çok teşekkür ederim peki dalgalar yumuşak oluyor mu ve kabarmayı önlüyor mu?hAyir durmuyor , aksine yaglanmayi geciktiriyor.
Evet yumusak oluyor, az surerseniz kabarik oluyor biraz ben oyle daha cok esviyorum hacimli duruyor, cok surerseniz daha belirgin duruyor, cok daha sert olsun isterseniz 2 numara drgil daha yuksek numarada olandan alabilirsiniz.Çok teşekkür ederim peki dalgalar yumuşak oluyor mu ve kabarmayı önlüyor mu?
selamlar bu hangi marka. benim saclarım kuru argan kullanınca iyi geliyor ama düzenli kullanamadım. durulama gerekmeyen bu urunden kuruluk icin fayda gorur muyum?Durulanmayan hindistan cevizi yağı
Merhaba, mesajınızı yeni görebildim. Ben Pantenein yağını kullanıyorum, bence faydası var deneyebilirsiniz.selamlar bu hangi marka. benim saclarım kuru argan kullanınca iyi geliyor ama düzenli kullanamadım. durulama gerekmeyen bu urunden kuruluk icin fayda gorur muyum?
Teşekkürler yorumunuz için peki saçta yağlanma yapıyor mu?Bu arkadaş çok güzel
Teşekkürler yorumunuz için peki saçta yağlanma yapıyor mu?