• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç cilası kullananlar

yasemin_87_87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
1.451
19
108
Diğer
merhabalar ben daha önce saçlarıma röfle yaptırdığımda son rütüşta cilalamışlardı ( gerçi bu işleme normal saç boyama veya röfle hatalarını kamufle etme gibi isimler de veriliyormuş) şimdi benim saç diplerim 3-4 cm kadar uzadı ben eğer çok açık renkte bir saç cilası kullanırsam saçlarıma hem röflelerim daha da açılmış ki ben röflemin platin olmasını istiyorum çünkü şimdi sarı ) hem de saç diplerim boyanmış olur mu bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa bilgilerini sevinirim şimdiden teşekkürler

bu arada saç cilasının 3 farklı tonda olduğunu duymuştum açık, koyu ve orta diye ve saçlara ıslakken kuaför sürmüştü neden ıslak sürüldüğü konusunda da bir fikrim yok bu konuda bilgisi olan varmı?:26:

kendi saçın ne renk? cila işlemini kendim yapmadım hiç ama dip boyası yaptım küllü açık sarıyla küllü olmasına rağmen saç rengim koyu olduğu için açarken azda olsa turunculaşma yaptı.

kendi saçın ne renk? cila işlemini kendim yapmadım hiç ama dip boyası yaptım küllü açık sarıyla küllü olmasına rağmen saç rengim koyu olduğu için açarken azda olsa turunculaşma yaptı.

canım saç rengim şöyle zemin rengi açık kumral turunculuk yok saçımda röflesi de açık sarı ben hem zemin renginin hem de röflesinin açılmasını hem de dip boyamın olmasını istediğimden cila sürebilirmiyim acaba

Back