• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac cıkartmak ıstıyorum yardımm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

madbangz

profiterol
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
54
1
96
Sacımın bir bolumunde sac yok cok rahatsız oluyorum sacımı topladıgımda olusan goruntu hıc hosuma gıtmıyor kahkul bıraktıgımda da bellı oluyor bır turlu kapatamıyorum nasıl cıkartacagım ısırgan yagının sac cıkartacagını duymustum dogru mu bu ? yardımmmmm :s:

karanfille ilgili bi kür okumuştu burda ama şimdi bulamıyorum bi türlü bilen bi arkadaş onu atarsa sevinirim aklımda kalanı yazayım bir avuç kuru karanfil i 500 gr su içinde ağzı kapalı bi şişede 1 gün bekletiyorsun ve bu suyu kullanmaya başlıyorsun yeni saç çıkarıyormuş aradım bulamadım kimin paylaştığınıda hatırlamıyorum ....... sen bulabilirsen bu konuyu oradakini uygula derim

Aynı sorun ben,m de ensemde vardı saçımı çok sıkı yoplamaktan döküldü ve uzun süredir bu nedenle saç uzatamıyorum. 10 sene sonra nihayet dr a gittim bana 6 ay boyunca sabah akşam olmak üzere iki kez beş kez 5 fıs minoksil önerdi. bu minoksil erkekler ve bayanlar için iki çeşit ama bana kellik yoğun olduğu için erkekler için olanını önerdi. Bir de otacının sarımsaklı şampuanını önerdi. kozmetik olmadığı için saçı güçlendiriyor dedi. Şu an ilaçda 6. ayımdayım ensemde saç çıkmaya başladı ve hatta kontrollerde saç telleriminde kalınlaştığı görüldü. Ben memnunum

once karanfılı denıycem olmazsa otacının sampuanını da kullanırım cok tesekkur ederım :)

Back