Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç çikartan Mucize Yağ..........

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
Sevgili arkadaşlar yakınlarda yaşadığım bir mucizeye tanık oldum.
Sevgili komşumun saçları bayabir dökülmüştü özellikle yan tarafları yok denecek kadar azalmıştı.Memlekete anneannesinin yanına gittiğinde atalarından bu yana gelen mucize bir yağ adı vermişti adı YILAN YAĞIYDI bu yağ dökülmeleri engelliyor ve kel olan bölgede yeniden saç uzamasına neden oluyordu.
Komşum yağı almış ve evine geri dönmüştü kullanmaya başladı başta ben pekbir ihtimal vermemiştim çünkü daha fazla dökmüştü saçlarını :sm_confused:ama komşum vaz geçmedi ve kullanmaya devam etti 2,5 ay sonra saçlar çıkmaya başladı ve ben çok şaşırdım.
Meğer benim döküldü dediğim saçlar cansız olanlarmış ama gerçekten sonuç mükemmel şimdi komşum artık şapka ve boneyi kenera attı rahat rahat saçlarını göstere göstere geziyor....
Bu ğüzelliği siz saygıdeğer bayanlarla paylaşmak istedim , sizdede işe yarıya bilir ...
SAYGILARIMLA.......

papatyacım paylaşımın için çok sağıl benimde saçlarım çok döküldü geçirdiğim rahatsızlıkdan solayı..
Acaba bu yılan yağı her saça uygulanabilirmi biliyomusun..
Bide komşun bu yağı kaç günde bir sürdü yani saçına nasıl uyguladı anlatabilirsen çok sevinirim canım yaa.s.

Birde canım acaba sadece dökülen yeremi sürdü yoksa saçlarının her tarafınamı

bnm erkek ark.ımın saçlarının önü dökülüyo acaba sürse çıkarmı kii

kızlar komşumdan aldığım son bilgiye göre sadece dökülen yere sürülüyor ve hertürlü rahatsızlık sonucu oluşan kelliği ortadan kaldırıyor.kullanımı hergün dökülmüş bölgeye masaj yapılarak tatbik ediliyor

ilk başta cansız saçlar dökülüyor korkmayın devamlı sürün en geç 20 günde sonuç alıyorsunuz

ben bu sene dukan dıyetı yaptım 3 ay.kuaforum saçlarımın 1/3 nü kaybettiğimi ve acıl bakım yapmam gerektiğini söyledi.hakkaten dıyetten sonra acayip saçlarım döküldü hisstemıştım ama bu kadarını beklemıyordum.bu bahsettiğiniz yılang yağına inamak istiyorum.ama bildiğiniz başka bir çözüm yok mu? haaa bu arada diyetler güzel ama saçlarınızıda kaybedebılıyorsunuz.birkere daha düşünün...kilolu saçlımı?zayıf ama kel miDDDD

ben şampunıma yılan,badem,buğday,çörek otu,hint ve çamterabentin yağlarını karıştırdım saçlarım ilk yıkamada dolgunlaştı...dökülme az da olsa durdu...dökülenler dediğiniz gibi cansız saçlardı...bir de o kadar yağ dökmeme rağmen şampuan köpürdü saçlar yıpranmadan daha kolay yıkandı...1-2 ay deniycem bakalım sonuçları buradan paylaşırım...

benımde dokulen saclaırm ınceceık ve koku o kadar kucukkı yanı sogan dedıgımız kısmın nokta gıbı :S

ben malesef 2 ay denedim sonuç alamadım yılan yağından..sanırım herkese her yağ olumlu sonuç vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…