Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyasından anlayanlar yardım edin :(

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
Kızlar saçlarımı 2 gün önce kolestonun kumral rendine boyadım tahminimden ve kutunun üzerindeki renkten çok koyu bir renk çıktı ortaya.Ben kahve ve sarı arası açık kumral bişey istiyodum.Bugün de gittim garnierin koyu sarısı ile koyu kumralını aldım iksini karıştırıp kullanmayı düşünüyorum ne diyosunuz nasıl bir renk çıkar ortaya sizce

Son düzenleme:

1. saç zeminin neydı boyamadan önce
2. son aldığın boyalar sacının tonunu açmayacaktır

1. saç zeminin neydı boyamadan önce
2. son aldığın boyalar sacının tonunu açmayacaktır

saç zeminim koyu kumraldı yarıya kadar alt kısımları ise açık kumraldı.Peki ben nasıl açıcam bu saçı

saç zeminim koyu kumraldı yarıya kadar alt kısımları ise açık kumraldı.Peki ben nasıl açıcam bu saçı

git boyaları iade et ve palette yoğun renk açıcı al... yeterli

Son düzenleyen: Moderatör:
git boyaları iade et ve palette yoğun renk açıcı al... yeterli

ben saçlarım sarı olsun ya da çok açılsın istemiyorum aslında.Sadece kendi tonundan daha açık bi ton istiyodum.Kumraldan az sarıdan çok koyup karıştırsam olmaz mı acaba

ben saçlarım sarı olsun ya da çok açılsın istemiyorum aslında.Sadece kendi tonundan daha açık bi ton istiyodum.Kumraldan az sarıdan çok koyup karıştırsam olmaz mı acaba

renk açıcı bır ıkı tona kadar acar oyle aman aman bıse bekleme zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…