Arkadaşlar merhaba. Benim iki yıl önce saçımı evde boyamamla alerji olduğumu anlamam ve soluğu hastanede almamla bu yola girdim. Sorun şu ki elbette beyazlarım hem ırsî hem de yavaş yavaş yaş gittikçe çoğalmaya başladı. Bende içeriğinde benim alerji olduğum madde parafenilendiamine(PPD) olmayan boya aramaya başladım. En son yarı kalıcı bir boya buldum. Boyada gerçekten bu madde yok hatta coğu kimyasal yok. Siparişi dün teslim aldım geldi. Dün gece sürdüm test için kulak arkama ve dirseğimin iç kısmına. 24 saatlik bekleme süresini(kutuda yazan) bölgelerde hiç bir tahriş ve kızarıklık olmadan tamamladım. Yine de yarın geceye kadar bekleyip 48 saati doldurayım diyorum ama asıl sorum şu ki o bölgelerde bişey olmadı, sırtımda minik bi kabarıklık oluştu. Bazen cildimde oluşuyor böyle şeyler kaşınıyor geçiyor başka bi maddeye de alerjim yok tabi. Acaba boyadan mı değil mi emin olamadım. Siz tecrübeli insanlardan biraz bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim. Teşekkürler şimdiden :)