Aynen Öyle. Bir hevesle boyadim sinirlerim bozuldu. Begendiginiz bir marka ya da kendi yontemleriniz varsa paylasir misiniz :)hakket alakasız olmuş
Benim saçlarım doğal sarı yani o yüzden boyayamıyorum farklı renge ama arkadaşlarım genelde Loreal ve Koleston kullanıyo. Bunları denediniz mi?Aynen Öyle. Bir hevesle boyadim sinirlerim bozuldu. Begendiginiz bir marka ya da kendi yontemleriniz varsa paylasir misiniz :)
Evet ikisinide denedim loreal kolestondan daha iyi ama hicbirinde uzerindeki renk tutmuyor. Acici kullanmayincada turuncumsu bir sarisi oluyorBenim saçlarım doğal sarı yani o yüzden boyayamıyorum farklı renge ama arkadaşlarım genelde Loreal ve Koleston kullanıyo. Bunları denediniz mi?
Valla kendim boyayamadığım için saçımı bilemedim şimdi. İnşallah istediğin rengi tutturursunEvet ikisinide denedim loreal kolestondan daha iyi ama hicbirinde uzerindeki renk tutmuyor. Acici kullanmayincada turuncumsu bir sarisi oluyor
Arkadaslar, kumral olan saclarimin rengini daha da acmak icin garnier 0.7 bal kumral rengine boyadim. rengi acmaktan ziyade koyulastirdi ve uzerindeki sac rengiyle alakasi yok. Kumraldan acik kumrala ya da sariya nasil gecis yapabilirim? Yapan var mi?
Sacima zarar verir mi peki?kısa sürede yıkamış olabilir misin?
koleston yoğun renk açıcıyı dene.hem onda istediğin kadar ton açabiliyorsun :)
her boya kadar veriyordur mutlaka.annemin saçına uygulamıştık çok bir yıpranma olmadı :)Sacima zarar verir mi peki?
Yalniz acicilar turuncumsu bakirimsi bir ton veriyo buda oyle mi?her boya kadar veriyordur mutlaka.annemin saçına uygulamıştık çok bir yıpranma olmadı :)
kolestom acıcı benim bildgm paletteda dahil sarı tutuncu gibi bşr renk verir buda öyle bence soncta profesyonel acıcı degilbiraz yıkayın bekleyın rengı acılacaktır her boya boyandıgın kötü durur eger kumral boya hangısı dersenz bana göre palette 7.0 o mükemmel cidden kapagındakı rengı veriyor arkadaşıma boyadım ilk çok koyu degil orta kumral gibi durdu yıkadıkça daha tatlı bir ton oldu kumralıYalniz acicilar turuncumsu bakirimsi bir ton veriyo buda oyle mi?
annemin saçları siyah biz sarıya boyamadan önce açalım sonra sarıya boyayalım demiştik.renk açıcıyı yıkadıktan sonra annem çok beğendi hatta bi süre böyle kalsın sonra sarıya boyarız dedi.başlamışken boyadık ama bence gayet iyiydi rengi.dene derim :)Yalniz acicilar turuncumsu bakirimsi bir ton veriyo buda oyle mi?