Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyası...

dilan36d

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
17
0
86
Kars
arkadaşlar saçımı karamele boyatmak istiyorum ama korkularım var sizce saçı yakıyomu galiba karameli tutturmak için bi kaç işlemden geçmesi gerkiyomuş bide uzun benim saçlarım yansa çok üzülürüm şimdiden tşkr edrrm

yakıp yakmadığınnı bilmiyorum ama yıpratıyor aonuçta kimyasal maddeler var içinde ben boyattım ama uçları kırık kırık oldu birde düzleştirici falan kullanıyorum daha kötü oluyor

aslında tamamen boyatmak istemiyorum aralarına sarı balyaj attırmak istiyorum ama saçımın doğal rengi çok koyu olduğu için sırıtır die düşünüyorum onun içinde karamele boyatıyım dedim ölede çok yıpranır çok kararsısız :) tşkr edrm yardmın için :)))

beyaz tenliyim fakat saçıma istedgm bana yakışabilck sarı saç rengini bulamıorm

ben beyaz tenlilere sarı saçı pek yakştıramıyorum çünkü hem saçın rengi açık oluyo zaten teninde açık olunca ktöü gözüküyo yüzüne makyaj yapmayınca soluk bi ten oluşuyo ama yinede sen bilirsin arkadaşım :))

konu yanlıs yerde sanırım :) bana kalsa sakın oynama derim saçlarınla ben okdr pismanımki 1 ay sonra siyaha boyatıp o sekilde kendi rengime dönücem ama karamelde cok hoş bir renkk

saçlarım belimi geçiyor ve bugüne dek hep siyaha boyattım aynı kuşku bendede oldu kuaförüm bişi olmaz dior ancak saçlarıma bişi olucak die çok tedirginim, akmasını beklemekde bir ömür gibi gelior bi an hadi boyatayım diorum sonra yine siyahın parlaklığını görünce vazgeçiroum, bitkisel açıcılar deneyelim demişti kuaförüm ancak onada yanaşmadım bi araştır istersen..

bende senin gibi çok korkuyorum benimde saçlarım uzun sonra yıpranır mecbur kestirem sonrada kısalcak die ödüm kopuyo :)) ama boyatmayıda çok istiyorum sadece karamele boyatınca bi kaç işlemden geçtiği için çok yakarmı diye merak ediyorum

kuzenimin bi arkı oryalle açtırıp sarı yaptırmıştı ve saçının yarısı gitmişti:S bu sebepten sıcak bakmıorum açıkcası yakmasa bile zarar verir bi şekilde kimyasal sonuçta

içerik nedeniyle konunuz saç ve güzellik bölumune taşınmıştır​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…