Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyası yardım lütfen...

Deniznisan

Mutluluk ve huzur
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.202
228
323
41
Nazilli
kızlar saçlarımı 5 ay önce açık sarıydı galiba ona boyadım kızılımsı gibi oldu şimdide kendi saç rengime yakın bi renge boyamak istiyorum kahve tonları yapsam tutarmı yada küllü renklermi kullanmalıyım açık bi renk istemiyorum.bana yardımcı olun noluurrrr... resmimide ekliyorum.

Eklentiler

• $Görüntü0104.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 54

bence küllü bişeye boyama dahada kötü olabilir forumlardan okuduğum kadarıyla küllüler saçı yeşil yapabiliomuş bence palettenin kahve tonlarını deneyebilirsin yada kumral koyu kumral

Marketlerde satılan Bıoblas ın saç boyaları var. Bir çok renk çeşidi ve her renginde ayrı ayrı tonları var. Muhteşem ürünler. Ben kullandım ve memnunum. Bıoblas Color&more olarak reyonlarda bulabilirsin. Güzel ve kaliteli aynı zamanda fiyat olarak oldukça uygun. Zaten sürekli kullanırsan boyadan veya fönden dolayı dökülen saçların dökülmesini önlediği gibi yeni saç oluşumlarını da destekliyor. Kullanan biri olarak tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…