arkadaşlar saçlarım resimde görüldüğü gibi. yazın röfle yaptırmıştım şimdi yaklaşık 6 ay geçti doğal olarak diplerim geldi ve şu anki halinden memnun değilim. doğal saçımı uzatmak istiyorum daha sonra istersem kendi rengimin üstüne röfle yptırmayı düşünüorm. kendi saçımı uzatmakta zaman alıcak. sizce bu süre içinde ne yapmalıyım dip rengime yakın bi tonu nasıl elde edebilirim?
kendi saçımı uzatıcağm için sarı çok sırıtıcak koyultsam kendi rengime yakın yapsam diplere boya sürmeden hangi boyayı almalıyım? yeşillenmeden turunculaşmadan bu renk nasıl koyulaşır.....
çok teşekkür ederim bgn kuaföre gittim biraz uçlarından kestirdm çatal çatal olmuştu daha bi boya sürmüş diilim. kendi saçım uzayana kdr sırıtmaz mı diosunuz yani iki renk olması?
resimde diplerin kendi renginse çok doğal duruyor. bir karış kadar uzayana kadar güzel görünmeye devam eder bence. sonra sadece uçları boyaman da kolaylaşır. kumral tonlarını kullan bence çünkü kahve çok koyu tutabiliyor.
böyle uzat cnmm kötü durmuyo bence.. kuaföre gdp böyle yaptıranlar bile var biraz daaha uzadkca krepe balyaj gbide durur diplern daha cok geldkce bence güzel kalsn ..
ay canım benim saçların harika.bence hiç bişey yapmana gerek yok iki karış uzasa bile diplerin,yine güzel durur.ama illaki boyamak istiyosan eğer ışık farkı filan yoksa yani tam fotoğraftaki gibiyse saçın küllü kumral.7.1 neva color boyayla boya.
kızlar çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. tamam dediğiniz gibi yapıcam hiç ellemicem şimdilik :) küllü kumral demişsiniz peki biraz zaman geçince dipler daha da uzayınca uçlarını kapamak istesem küllü kumral boyasam yeşillenme olmazmı? sarının üstüne küllü yapanların yeşillendiğini okudum da forumlarda
canım bence de hiç boyatma çünkü kendi saç rengini elde edemezsin boyadığın renk zamanla akacak dipten kendirengin tekrar çıkaca k heeee bi de tabi alt renk de sarı olduğu için zmanla onlarda çıkacak sonra karman çorman oluyo benim de saçlarım sarıydı bi zamanlar ve 4 sene oldu ben hala kendi rengime yakın olsun die saçımı boyamakla meşgulüm ben ettim sen etme sabret biracık