Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası sağlığıma zarar verir mi?

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhaba ben 2 buçuk ay önce yüz felci geçirdim yüzüm düzeldi ama yinede korkuyorum saç boyası beyine yada yüz sinirleine zarar verirmi acaba ?

canım,geçmiş olsun..en iyisi onu doktoruna sorman..
yanlış fikir vermiyelim buradan..

biz buradan bişey olmaz deriz.. doktorun sakıncalı der, belli mi olur?

tedavi bitti cnm doktora gitmiyorum gitsem sorarımda bunu sormak için gitsem para alırlar muyane gibi

Canım saç derisi emiyor maddeleri, sonuçta boyada da bir sürü şey var bunu biliyoruz.. Sağlığına zarar vermeni istemem. Boyaman şart mı doğal halini beğenmiyor musun?

hiç beğenmiyorum canım şuanki saç rengim kızılın solmuş akmış kahveye dönmüş kötü hali 4 aydır boyamıyorum ve bana kızıldan başka hiç bi renk yakışmıyo zaten yüzüm çok soluk kötü duruyor böyle ne yapsam acaba deriye değdirmeden boyama şansım varmı hiç denemedim

Anlıyorum. Ben de kızıl hastasıyım ve kına yapıyorum. Fakat onun da garantisi yok yani senin beğendiğin kızıl gibi olmazsa geri dönüşü yok.

kınayla belirgin bi kızıl renk edicemi bilsem kına sürreim ama tutarmıki boyanın üstüne bide belli olurmu kızıllığı saçımda doğal saç rengim koyu kahve

kınayla belirgin bi kızıl renk edicemi bilsem kına sürreim ama tutarmıki boyanın üstüne bide belli olurmu kızıllığı saçımda doğal saç rengim koyu kahve

Benim de koyu kahve, güneşte belli oluyor daha çok kızıllık. Yani kırmızı olmuyor. Boyalı kısımlar kırmızı olur üstüne kına yapacak olursan dipten gelenler daha koyu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…