Saç Uzatma Yöntemleri Saç boyası saçı uzatıyor mu?

Saç boyaları aksine saçı kırıyor yıpratıyor uzattığını hiç sanmıyorum

yıllardır boyuyorum saçlarımı hiç böyle bir etkisi olmadı. aksine o kadar yıprattı ki artık kına sürmeye başladım D

hiç sanmıyorum

Saç boyaları aksine saçı kırıyor yıpratıyor uzattığını hiç sanmıyorum

yıllardır boyuyorum saçlarımı hiç böyle bir etkisi olmadı. aksine o kadar yıprattı ki artık kına sürmeye başladım D

öyle bir şey yok kim dedi Allah aşkına

bende hiç sanmıyorum ayrıca kimyasal bişey ve saça aksine çok çok zarar veriyor

bazı saç boyaları saçı besler ve uzamasına yardımcı olur. ailemde etkilerini gördük. yengemin saçları hiç uzamazdı bildim bileli omuzlarından az aşağıdaydı saçları, koyu kızıl bi boya aldı ve saclarını kendi boyuyor uzun zamandır. hiçbir şekilde bakım fln da yapmıyor saçlar bele kadar indi valla boya sacını beslemiş kuaförü de öyle söyledi.

normal boyanın değilde oryal peridrol oksijenli su gibi şeyler cidden hızlı uzatıyo saçı uzatıyo uzatmasınada onlar uzatsa nolur uzatmasa nolur zaten mahvedio saçı :)

içinde açıcı olan ve ya olmayan her boya sonuçta kimyasal bişeyler içeriyor, saçın yapısını bozuyor saçlar lastikleştiği için uzaması geç oluyor, saçlarım doğalken çok hızlı uzardı şimdi inanılmaz yavaş, çünkü kaç yıldır boyuyorum ... beyazlarımıda arttırdı malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…