• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası markası Önerebilirmisiniz?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
kızlar bana hangi markayı önerirsiniz? kızıl kahve istiyorum,morumsu bir renkte olabilir.şu anda saçımda kızıllar var ama koyu.siyah gibi görünüyor.

Nevacolorun ürünü olan exicoloru öneririm. Ama cok koyu renk sacin üzerine tutmayabilir, yansima verir sadece.

5.20ACIKVIYOLE.jpg
4.20KOYUVIYOLE.jpg
4.65AKAJUKIZILKESTANE.jpg
6.20PATLICANMORU.jpg

palette patlıcan moru boyamıştım sarı üstüne renk güzel mor durmuştu gün ışığında ama çok çabuk aktı. ve sarı üstüne yapmama rağmen çok koyu tutmuştu senin saçında çok belirgin olacağını sanmıyorum.
birde garnier color shine akaju kahveye boyamıştım oda koyu ama güzel bi renk olmuştu. gün ışığında hafif kızıl görünüyordu. sanırım beni en çok etkileyen renk o olmuştu.

katalogda gördüğün renklerin direk tutmasını ve çok renk alternatifin olsun istiyorsan profesyonel boyaları öneririm. loreal majirel ve igora royal harika boyalardır.

krem boyalaar daha iyi tutuyor sanırım.kuaförede gitmek istemiyorum saçı yıpratıyorlar.tavsiyeleriniz için tşekkür ederim.bu çok iyi oldu.:)

Back