Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası lekeleri nasıl çıkar?

aynen canım bende boyadım daha az önce benimde heryerim boya oldu cıkmıyo halımada döküldü zaten cıkaramıyorum nasıl cıkıcak ya baya büyük hemde ...

aynen canım bende boyadım daha az önce benimde heryerim boya oldu cıkmıyo halımada döküldü zaten cıkaramıyorum nasıl cıkıcak ya baya büyük hemde ...

canım yaa çok üzüldüm, tenden bi şekilde çıkar ama halıdan nasıl çıakaracaksın yaa...üzüldüm vallahi,,,
kosla halı ile silsen çıkar belki...
haa birde annelerimiz her halı lekesine karşı KİRÇÖZ kullanıryorlar..bi dene istersen..annemden biliyorum halı denildimi hemen kirçöz der...

canım çamasır suyuyla dene bırde arkadasın sacını boyarken bızde her yeerıne surduk herseyı denedık en son çamasır suyuyla cıktı

canım görsen öyle demezdin :) kaşlarıma kadar simsiyah oldum..eşimde pek anlamadığı için bu konulardan fırçayla baya bulaştırdı göz kapağıma bile değmiş boya düşün artık :)

Boyadamn önce vazelin ya da herhangi bir krem sürmen lazımdı ben de iki kere daha önce siyaha boyattım saçlarımı ilkinde hazırlıksız yakalandım senin gibi. Sigara külü çıkarıyor bir de biraz kolonya dök pamuğa sil. Ben artık ertesi gün de biraz asetonlu pamukla silmiştim. Bir hafta boyunca da her gün duş al zamanla çıkacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…