- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ne cikarir bilmem ama, birdahakine boyamadan once, anlina ensene vaselin sur o zaman oyle bir sorun yasamazsin..
kuaförden yardım isteyin
onlarda ilacı var baska türlü çıkarmak zor
canım bu saatte kuaföre gidememki, ertesi gün gitsem desem bu halde dışarı nasıl çıkıcam :18:
slm kızlar şükür dert değil allah da vermesin ama ne yaptıysam çözüm bulamadım...
bi kaç saat önce saçımı siyaha boyadım, daha doğrusu eşim boyadı...daha önce çok sefer boyamıştım saçımı böyle bişey ilk defa başıma geliyor...siyah boyalar hep böylemi anlayamadım...
saçım gayet güzel istediğim renk oldu hatta çok beğendi herkes...
sorun şu...alnımın yüzümün kenarları kulaklarım ve ensem boynum simsiyah oldu...boyama esnasında fazla önemsemedim çünkü diğer renklerde boyadığım zamanlar yıkayınca çıkıyordu...bunu çıkaramadım alnımı görseniz heryerim siyah leke dolu..
netten baktım aseton ve sigara külü limon çıkarıyor yazıyor...denedim ama çıkmıyor az bişey çıktı ama hala lekeli kaldı..sinirden bi hal oldum...böcü gibi kaldım :18::18::18: nolur bişey söyleyin napıyım nasıl çıkarayım..pc başında bekliyorum inşallah çıkar bu halde valla dışarı falan çıkamam...
YEni renginiz hayirli olsun :)
Bence alkol deneyin kolonya yada eczanede olur ilaci
Canım pamuğa kolonya dök onla sil boyalı yerlerini birde türk kahvesi iç fincanda kalan telveyide boyalı yerlere sür yedir sonra durula
kıss yerim seniii eşine mi boyattın:))))))))))))) bak şu dikkatsizin işine:))
aspirin var ya hani şu her lekeyi çıkaran ev temizliği için,onu dene:))))))) şaka şaka yaa...
bnm de başıma gelmişti sigara külü işe yaramıştı ama şaşırdım şimdi,çok ta kurcalama cildini tahriş edersin pudrayla limonu karıştırıp ovalasan olur mu acep???
kahve cilt için peeling görevi görüyor da boya lekesini çıkartacağı aklıma gelmezdi....kıs gazel çıkartırsa söyle de biz de bilgelenelim..
tamam canım burdan yazarım takibe alın beni :) saç boyasında devrim niteliğinde bi ürün diye reklam yaparım :)
hahahahahahahaha alemsin yaaaa...karafatma tabirine de bayıldım açıkçası.....siyah sexi bi renk ama eşim izin vermiyor o renge boyatmama sert gösterirmiş güya beni.....belki haklı da olabilir bilemiyorum ama bn özellikle beyaz tenli bayanlara özellikle yüz hatları da güzelse siyah saçı çok yakıştırıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?