• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası lekeleri nasıl çıkar?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar şükür dert değil allah da vermesin ama ne yaptıysam çözüm bulamadım...
bi kaç saat önce saçımı siyaha boyadım, daha doğrusu eşim boyadı...daha önce çok sefer boyamıştım saçımı böyle bişey ilk defa başıma geliyor...siyah boyalar hep böylemi anlayamadım...
saçım gayet güzel istediğim renk oldu hatta çok beğendi herkes...
sorun şu...alnımın yüzümün kenarları kulaklarım ve ensem boynum simsiyah oldu...boyama esnasında fazla önemsemedim çünkü diğer renklerde boyadığım zamanlar yıkayınca çıkıyordu...bunu çıkaramadım alnımı görseniz heryerim siyah leke dolu..
netten baktım aseton ve sigara külü limon çıkarıyor yazıyor...denedim ama çıkmıyor az bişey çıktı ama hala lekeli kaldı..sinirden bi hal oldum...böcü gibi kaldım :18::18::18: nolur bişey söyleyin napıyım nasıl çıkarayım..pc başında bekliyorum inşallah çıkar bu halde valla dışarı falan çıkamam...

Şuan çıkmaz sanırım bir kaç duştan sonra çıkar.Açık renkler sinmiyor ama siyah ve kızllarda çok siniyor hatta ilk boyandığında kafa derisi bile siyah oluyor ama sonradan açılıyor rengi.

Canım bir müddet bekleyeceksin sanırım. Hemen çıkmıyor o lekeler.
Arkadaşın dediği gibi bir dahaki sefere vazelin ya da krem sür hiçbir problem olmaz.

canım bu saatte kuaföre gidememki, ertesi gün gitsem desem bu halde dışarı nasıl çıkıcam :18:

sabah erkenden fondoten pudra vb sür git

yalandan manikür falan yaptır o arada rica edersin silerler

öbür türlü kırklansanda çıkmıyor.

benim saçımda siyah sırf bu yüzden kendim boyamaya korkuyorum

slm kızlar şükür dert değil allah da vermesin ama ne yaptıysam çözüm bulamadım...
bi kaç saat önce saçımı siyaha boyadım, daha doğrusu eşim boyadı...daha önce çok sefer boyamıştım saçımı böyle bişey ilk defa başıma geliyor...siyah boyalar hep böylemi anlayamadım...
saçım gayet güzel istediğim renk oldu hatta çok beğendi herkes...
sorun şu...alnımın yüzümün kenarları kulaklarım ve ensem boynum simsiyah oldu...boyama esnasında fazla önemsemedim çünkü diğer renklerde boyadığım zamanlar yıkayınca çıkıyordu...bunu çıkaramadım alnımı görseniz heryerim siyah leke dolu..
netten baktım aseton ve sigara külü limon çıkarıyor yazıyor...denedim ama çıkmıyor az bişey çıktı ama hala lekeli kaldı..sinirden bi hal oldum...böcü gibi kaldım :18::18::18: nolur bişey söyleyin napıyım nasıl çıkarayım..pc başında bekliyorum inşallah çıkar bu halde valla dışarı falan çıkamam...

Canım pamuğa kolonya dök onla sil boyalı yerlerini birde türk kahvesi iç fincanda kalan telveyide boyalı yerlere sür yedir sonra durula

YEni renginiz hayirli olsun :)

Bence alkol deneyin kolonya yada eczanede olur ilaci

sağol canım :)) rengime bile sevinemedimki :) eşim yüzüme bakıp bakıp gülüyor :)
allahım ne haldeyim yaa,, kolonya denedim limon falan...
yok çıkmıyor... şampuanla iyice sürte sürte yıkadım yok çıkarmıyor...daha önce kahverengi sarı falan hep denedim hiç böyle olmamıştı..
hani kıytırık bi boya olsa anlayacam, ama çok iyi bi marka... arkadaşımınkini ben kendi elimle boyadım onda böyle bişey olmamıştı... onunki başka markaydı..markadan markaya farkedermi ?

kıss yerim seniii eşine mi boyattın:))))))))))))) bak şu dikkatsizin işine:))

aspirin var ya hani şu her lekeyi çıkaran ev temizliği için,onu dene:))))))) şaka şaka yaa...

bnm de başıma gelmişti sigara külü işe yaramıştı ama şaşırdım şimdi,çok ta kurcalama cildini tahriş edersin pudrayla limonu karıştırıp ovalasan olur mu acep???

Canım pamuğa kolonya dök onla sil boyalı yerlerini birde türk kahvesi iç fincanda kalan telveyide boyalı yerlere sür yedir sonra durula

kolonya denedim olmadı canım ama kahve yaparım eğer oluyorsa...şaşırdım hattta olabilirmi ki çıkarırmı yani kahve..
eğer öyleyse hemen kahve yapıyorum :)

kahve cilt için peeling görevi görüyor da boya lekesini çıkartacağı aklıma gelmezdi....kıs gazel çıkartırsa söyle de biz de bilgelenelim..

kıss yerim seniii eşine mi boyattın:))))))))))))) bak şu dikkatsizin işine:))

aspirin var ya hani şu her lekeyi çıkaran ev temizliği için,onu dene:))))))) şaka şaka yaa...

bnm de başıma gelmişti sigara külü işe yaramıştı ama şaşırdım şimdi,çok ta kurcalama cildini tahriş edersin pudrayla limonu karıştırıp ovalasan olur mu acep???

ayy canım yaa naparsın işte ufak çocuğun varsa kuaförde boyatmaya bile zamanın olmuyor :) sen doğur da görürüm seni :)
paçanı toplamaya vaktin oluyormu gör bakalım :)) :9::9::9::9: mecbur eşime boyattım...saçım uzamıştı baya bugün öğlen kestirdim kuaförde, madem boyayacaksın gelmişken boyayalım dedi kadın, yok dedim çocuğum durmaz diye geldim eve, boyayı aldım evde eşim boyadı..saçım çok güzel oldu çok beğendim ama rengine sevinemedim ki :) karafatma böceği gibi dolanıyorum ortalarda :)

tamam canım burdan yazarım takibe alın beni :) saç boyasında devrim niteliğinde bi ürün diye reklam yaparım :)

hahahahahahahaha alemsin yaaaa...karafatma tabirine de bayıldım açıkçası.....siyah sexi bi renk ama eşim izin vermiyor o renge boyatmama sert gösterirmiş güya beni.....belki haklı da olabilir bilemiyorum ama bn özellikle beyaz tenli bayanlara özellikle yüz hatları da güzelse siyah saçı çok yakıştırıyorum....

hahahahahahahaha alemsin yaaaa...karafatma tabirine de bayıldım açıkçası.....siyah sexi bi renk ama eşim izin vermiyor o renge boyatmama sert gösterirmiş güya beni.....belki haklı da olabilir bilemiyorum ama bn özellikle beyaz tenli bayanlara özellikle yüz hatları da güzelse siyah saçı çok yakıştırıyorum....

benim doğal saç rengim kestane... daha önce sarı açık kahve veya altın sarısı gibi renklere boyadım ve gayette seviyordum yakışıyordu bana...eşim çok ısrar etti illa siyah dene diye... kırmadım denedim, gerçekten çok güzel oldu görenler hep tam senin renginmiş meğer dediler :) daha çok beğendim tabi :) tenim beyaz olunca sanırım yakıştı baya....ama gel gör ki bu aksilik oldu işte :)
bu arada arkadaşımdan esinlendim birazda..böğürtlen siyahı yazıyor üstünde çok güzel bi renkmiş gerçekten...tam kutudaki resmin tıpkısı oluyor...diğer renklerdeki gibi yanılma payı yok kesinlikle tavsiye ederim :)

yok güzelim bn siyaha fln boyayamam:))) yav sen tesettürlü değilmiydin???? bn mi öyle hatırlıyorum???

bu arada bn şimdi çıkıyorum eşimin yanına uğrayım adama biraz şirinlikler yapim görüşürüz sonra:)))

Back