evet canım yapınca burda yazıcam iyi weya kötü olduğunu... garnier açık kahwe olan saçımı loreal fınık kabuğu yapmak istiyorum nasıl olur acaba ?
hahahaha hiç güleceğim yoktu ..ömürsünüz ya Allah da sizi güldürsün
saçlarım koyu kahveydi , saçıma toz bir madde sürdüler önce sonra yıkama kızmına aldıar yıkayaraktan kusturdular saçımı...
ama o toz madde saçta bir müddet duruyor ve kuruyor, toz toz oluyor , dökülüyor yüzünüze ,üstünüze ve nefes alırken hep onu soluyorsunuz, benim tüm boğazımı ve genzimi yaktı 4 gün hissetmedim boğazımı tat koku filan alamadım,günde 9 10 litre su içmişim kurumuş bütün solunum sistemim :)
sonuç ise sapsarı oldu açıldı,platine kadar açarız demişti zaten...
hiç beklemedik hemen boyadık , 7 rengi karıştıraraktan hürrem karameli dediğimiz bakırı elde etti kuaförüm.
şu anda çok memnunum ama boğazımın kuruluğunu hala aklımda...
bir de benim saçlarımı kuruttu , yanma filan olmadı ama benim saçlarım çok güçlü ve kalın tellidir, ince telli saçta yanma olabilir...
başka nolmuştu , aklıma gelirse yazarım :)
ha bide normal açıcıdan daha az zararı bir madde ile yapılıyor çünkü açıcılık volümü çok çok düşük , zort die oryeldeki gibi 10 dakkada açılmıyor , adında olduğu gibi kademe kademe kusuyor çok yavaş açıyor , hiç açımamış gibi duruyor ama yıkanınca bi bakıorsun sapsarı
canım bana kozmetik merketteki kız söyledi...kuaöfrümün yapacağı bişe değil. kendiniz kendinize yapıcaksın...hiçbir şekilde yanma olmuyor dedi ki benim saçım ince tellidir...ay korkuyorum ama bütün korkularıma rağmen yapıcam...garnier çikolata kahweydi.saçım açık sarı olduğundan bende komple kızıl gibi durdu...bende garnier açık kahveye boyadım işte...sonuç tam bir fiyasko...sora işte her zaman ürünler aldığım bi kozmetik markete gittim... bi kutu gösterdi kadın bana...12.5 tl..tamamne bitkisel ...hiçbir zorlama olmaz...kendi kendine ben anlatıcam sana nasıl yapılacağını...çok müşterim yapıo dediii:44:ama alıcam bu hafta..hatta 2 saat sora boya bile yapabilirsin dedi bana... her ne olursa olsun denicem...çünkü şuanda saçlarım bir fecaaat...dipler sapsarı parlıyo uçlar kahve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?