Saç boyası kullanma ve örgü örmenin hamileye zararı varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Büyüklerden duyduğum bir şeyi sizle paylaşmak istedim.Sizce nasıl?

boya belki zararlı olabilir ama örgü örmek ne alaka

canım saç boyasıyla ilgili olarak doktorum bana açıcı kullanılacaksa (orieli kastediyo) yaptırma dedi. ama diğer organik boyalarla boyatabilirsin dedi. örgğ konusunda duyduğum bişey yok yok. ama yünlü iplikten dökülecek yünlerin hamilenin ağzından ve burnundan girişiyle ilgili bi bağlantı varsa bilemem olabilir.

Saç boyasının zararı kanıtlanmıştır,

Bir çok gebeliik sitesinde ve dergisindede yazar doktorunuza sordugunuzdada asla önermeyecektir :1closedeyes:

Ama örgü ne alaka kel alaka:bbo:

saç boyasının zararlı olduğunu biliyorum ama örgüyü hiç duymadım zaten tanıdığım bütün hamilelerde bebeklerine bişeyler örüyorlar

Bilgilerinizi paylashdiginiz ichin teshekkur ediyorum lutfen paylashmaya devam edelim
orgu ormek bebeğin bağırsağa dolaşmasına neden olurmuş diye çok kez duydum.Böyle olanlar varmış.Bilgim yalnışmı acaba ne dersiniz?

örgü örmeyi bende ilk defa duydum.ilginç.anlamadım pek.batıl inanç sanırım bu.

Yok canım ya hadı boya zararlı cunku bende ılk aylarda hatta yanılmıyosam 3 aylık falanken boyatmak ıstedım ama doktorum bırazdaha sabret hatta cok ıstıyosan sprey boya kullan demıstı hanı su yıkanınca gecenlerden ama orguyu anlamadım bı zararı olacagınıda sanmıyorumm bencede o batıl bı ınanctan baska bısı degıldır bu zmana kadar hamıleyken orgu orupte zararını goren bıırnı hıc duymadımmm

valla bende cok boyatmak ıstedım ama hamıle oldugum ıcın boyatmadım sımdıde emzırıyorum dıye boyatmıyorum kısmet emzırme bıtımınde ınsalah ama bende orguyu hıc duymadım

ben de bitkisel boyayla boyatmayı düşünüyorum hem doktorum
3 aydan sonra boyatabilirsin dedi ama ben 20. haftaya kadar sabredip
5. ayda boyatacağım.
Böyle çooook mutsuzummm napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…