• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Deniznisan

Mutluluk ve huzur
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.202
228
323
41
Nazilli
şuanki rengim doğal rengim boya yok ama kızıl yansımalar var saçımda özellikle güneşte kızıl kızıl parlıyor.daha öncede sarı yapma deneyimim oldu ama sarı yerine turuncu oldu saçlarım şimdi tekrar açık renkler denemek istiyorum boya konusunda hiç bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim.saçımda turunculuk ve kızıllık olmadan nasıl açabilirim hangi boyayı kullanmam lazım yardım lütfen:36:
bunlar benim rengim
$Görüntü0346.jpg $Görüntü0345.jpg $Görüntü0275.jpg
bunlarda istediğim renkler
Eki Görüntüle 392934 $bal-kopugu-sac-rengi8-6417.jpg Eki Görüntüle 392936

saçını açtırman gerekir bunun içinde mutlaka güvendiğin kuaföre gitmen gerek ancak saç açtırma çok yıpratıyor saçı kısacası istediğin rengi kendin boyamayla elde edemezsin kuaföre gitmen gerekir.

bence saçlarının rengi çok güzel.. ayrıca çok canlı duruyor. sarı yapınca bu canlılığı gidecek.. biliyorsun di mi?

çok yıpratıyor sarıya dönmek..

ama illa da yaptırıcam diyorsun kuaförde yaptırmanı öneririm... evde daha çok yıpranabilir.

ben bir keresinde denemiştim. saçım öyle fena oldu ki! ucundan tutup çekince yay gibi esniyordu saç. mecburen kuaföre gittim. bir de kestirmek zorunda kaldım tabii...

yaa açtırmak lazım demekki ama ben saçlarımdan çok sıkıldım peki sarı yapmasam biraz açsam nasıl yaparım yapabilirmiyim
birde benim saçım ne renk kumralmı?

cnm saçlarının rengi koyu kumral. Benim doğal saç rengimde hemen hemen seninle aynı. Açıcı kullanırsan saçların çok yıpranacaktır sarı olsa bile sağlıklı olmaz.Ben dip boyamı majirel yada igora 8.1e nohut büyüklüğünde mavi boya karıştırarak yapmayı düşünüyorum sende bu formülü uygulayabilirsin. Mavi boya saçında turuncu yansımaların olmasını önleyecektir.Saçın doğal olduğu içinde 8.1 yada 9.1le saçını çok açık olmadığı sürece istediğin tonlara açabilirsin.

röfle düşünürsen kolestonun röfle setini öneririm. özel delikli bonesi var istediğin sıklıkla saç tutamlarını alıp boyayabilirsin ben yapmıstım ve harika olmustu

sarıya tamamen dönme, saçında boya yoksa çok sık röfle attır platin tonlar güzel durabilir ama unutma ki röfleli saçlar sarılar muhakkak ten rengini sarartır yani makyaj yapman gerekebilir sürekli ayrıca her ay dip boyası yaptırırsın benim tavsiyem bir kuaföre git ve 2. tavsiyem bence saçını zaman içinde kumrala çevir o zaman daha soft bir görünüm elde edebilirsin hem de doğal...:49:

Back