Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyası kansoren

Sibel80

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.265
214
698
Diğer
kızlar erkan topuz saç boyasının kanserojen olduğunu söyledi saçımı boyamak istiyorum ama korkumdan boyayamıyorum.siz ne düşünüyorsunuz ne yapıyorsunuz bu konuda:uhm:

ben uc sıktım dişimi mecburen boyadım.. iğrenc olmustu beyazlarım napimm..

dr 3 aydan sonra sakıncası yok dedi gerçi..

ama inandırıcı degıl..tabıı

Mesela araştırmalar sonucu 1 ayda 9 kez boyama işlemi yapan birinde lenf kanseri gözükmüş...sık sık boyamayın saçalrınızı bitkisel boyalarla yapabilirisinz kullandığınız boyanın tarihine mutlak bakın

bir ayda 9 kezde gercekten cok fazla .yıllardan beri canım var olan bir korku belki belli bir yastan sonra kına kuullanabiliriz. elveda rumelideki bi bayan kınanın içine sarap katıp boyuyormus saçını öyle güsel ki saçları fazla boyamamak lazım amma tek boyada diil. de bircok kozmetik kimyasal içeriyor ve kansere davetiye çıkarıyor elimizden geldince dogal olmaya calısalım kıssslar süslü bayanlar

Eveda rumelideki haticeyimi diyonevet çok güzel saçları var onun turuncumsu :smiley-cool:

Evet canım turuncmsu rumelideki hatice a canım iyi fikir dimi. Ama biz cesaret edemeyiz arkadsım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…