Saç Boyası Hayatını Kararttı!

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
595
39 yaşındaki Jo Thomson isimli bir kadın alığı saç boyası sonrası hayatı tam anlamıyla karardı.

Ünlü bir markanın saç boyasını satın alan kadın, kutunun üzerinde yazan tüm talimatlara uyarak saçını boyamaya başladı. Fakat beklenmeyen bir şey oldu ve vücudunu alerjik reaksiyon gösterdi.

Yüzünü, kulaklarını ve boynunu kaplayan yaralar sonucu şoka giren kadın: " Ben sadece saçımın rengini değiştirmek istemiştim ama neredeyse ölüyordum." dedi.(star gazetesi)

saçlarımı boyayan bir insan olmamama rağmen tırstım. keşke hangi marka saç boyası olduğunu da belirtselermiş.

Eskiden herşey yolunda iken saçımı normal boyuyorken, zamanında benimde başıma geldi bu,hemde Loreal saç boyası ile boyamıştım bunu aradık söyledik kaç kere telefon ettiler yok işte boyanızın ve hastanenin masraflarının faturasını yollayın biz size gönderelim vs. adlarını kurtarma derdindeler, geçtikten sonra uğraşmamıştım. yüzüm gözüm tamamen kapandı, dikkat edin arkadaşlar. o gün bugündür saçımı boyayamıyorum

kadın ilk defa saçını boyamak istedi sanırım dicem ama sürekli boyadığı halde birden reaksiyon gösterenler de oluyor demek ki, yorumlara bakılırsa.. yıllardır garnier kullanıyorum ama neticede hepsi aynı bunların..

Ayy içim bir garip oldu be. Alerji testlerini ihmal etmemek lazım. Bir arkadaşım hindistan cevizinden bu hale gelmişti.

Schwarzkopf Live Color XXL - cosmic blue
bunu kullanmis.
test i yaptigini soyluyor.
bilemiyorum, testi yapti ve bu olduysa sanirim en iyisi hic boyamamak

Testi yaptığı pek inandırıcı gelmedi , bu dereceye geldiyse en küçük bir testte de yine aynı reaksiyonu verirdi diye düşünüyorum, amacı tazminatta olabilir.

Ben de test falan yapmıyorum hiç yaaa, ama aslında yapmak lazım, aynı boya ile boyamışsak bile her defasında testi yapmamız lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…