• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyamaya nerden başlıcam?

sln1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
102
0
96
Bartın
Arkadaşlar saçımda koyu kahve boya var ve yarın bi cesaret açıcam. palette nin yada kolestonun açıcısını kullancam şu an kararsızım hangisini alsam :S neyse sorum şu :

saçlarımda 3cmlik dip var yani o kısım açık kumral doğal rengim. açıcı yaptığımda illaki açıcı oralara da gelcek ve baya açılcak. saçımı boyadığımda diplerimin açık renk olmaması için boyamaya nerden başlamalıyım? diplerde daha mı az durmalı daha mı çok mu?

bir de istediğim renk şu:

bunun için küllü bi renk mi yapmalıyım yoksa bakır filan mı?

yardımlarınız için teşekkürler şimdiden :)

Son düzenleme:
açıçı yaptıktan sonra eger diplerin daha açık kalacaktır
boyamaya diplerden basla 10 dk beklet sonra uçlardan baslayarak sac boylarına ssürmelisin

tamamdır çok teşekkür ederim :) bir de bu renk için bakır mı alıyım yoksa küllü kumral filan mı?

fikir verebilcek olan yok mu kızlar ya :( bide paletteye karar verdim çok yıpratmaz inşallah.. off stres oldum ilk kez açıcam saçlarımı :S

bi dk aklım karıştı :) normalde hep diplerden başlıyodum ilk kez açık renk boyıcam.. gerçi evet uçlarda daha uzun süre kalırsa daha sarı olur değil mi:)

ay aynı durumdayız saçımı koyu kahveye boyatmak gibi hata yaptım kuaför açmadan olmaz diyo ben de açtırmak istemiyorum.sen neyle açıcaksın nerde satılıyor bu açıcılar yaptıysan fikir ver nolur?

Son düzenleme:
diplerinin açık renk olmaması için tabikide uçlardn bşlaman lzım cnm ..diplerde daha az durmalı boya

katılıyorum dipler doğal olduğu için doğal saç rengi daha çabuk açılır o yüzden saç uçlarından başlamak gerek boyamaya

aldım canım ben bugun. kipa marketten aldım palette yoğun renk açıcı ile palette fındık kabuğu boya. daha yapmadım haftasonunu bi atlatıyım dedim :) önümüzdeki haftaiçi yaparm kesin..

kızlar bende siyah saçlarımı önce palette açıcıyla açtım memnunda kaldım yani herhangi bir yıpranma dökülme zarar görme olmadı,tabi herkesin saç tipi farklıdır bende zarar vermese bile başka birinde verebilir neyse açtıktan sonra dipler 3-4cm dogal rengim oldugu için acık kaldı tabi uçlara göre,daha sonra saçlarımı koleston aşk alevine boyadım ama ne yazık ki diplerden başladım boyamaya ve sonuc olarak dipler açık kızıl uçlar ise koyu kızıl oldu.Bi daha ki sefer boyarken uclardan başlıcam boyamaya aradaki renk farkını kapatmak için umarım kapanır sende uçlardan başla canım boyamaya:80:

ben de siyah saçımı açmayı düşünüy0rum. 8 9 ay önce boyamştım kısmen aktı b0ya. altta kahve köpüğü vardı. bu siyah akınca kızılmzı garip garip renkler çıktı saçımın bazı yerlerinden:S ben de küllü kumral istiy0rum ama önce açmam lazım saçımı:S bu açıcıyı kullanınca saçlarımda turunculanma olucak anladğm kadarıyla. küllü b renkle b0yayyınca kapanır mı turunculuk?

ben de siyah saçımı açmayı düşünüy0rum. 8 9 ay önce boyamştım kısmen aktı b0ya. altta kahve köpüğü vardı. bu siyah akınca kızılmzı garip garip renkler çıktı saçımın bazı yerlerinden:S ben de küllü kumral istiy0rum ama önce açmam lazım saçımı:S bu açıcıyı kullanınca saçlarımda turunculanma olucak anladğm kadarıyla. küllü b renkle b0yayyınca kapanır mı turunculuk?

benimde saçım siyahtı (akmıştı) sana tavsiyem hiç açtırma. Ben yeni yaptırdım ve saçlar berbat. Organik açıcı zarar vermez falan dediler kopuyo saçlarım.

teşekkür ederim canım napıcam peki ç0k uzun süre b0yanın tamamen gitmesini mi beklycem:S palette ve k0lest0nun açıcılarından bahsediliy0r burda araştırdığım topiklerde ç0k mu zarar verir saçlarıma:S

yaptım kızlar ama tam açılmadı. rengi açık kestane gibi şu an hiç zararı olmadı şimdilik. ama siyahı gittiği için çok mutluyum :) bugun natural colorsın açıcılı röfle setini aldım yarın filan onunla açıcam saçımı.. inşallah olur.

yarın gün ışığında çekip koyarım;) turunculk yok ama ara ara kızıllıklar var. siyahı kırıldı sadece çok fazla açılmadı bikaç gün sonra bidaha açıcam canım. inşallh o zmn iyice açılır..

Back