Saç rengi ve saç boyama- alanında hergün yüzlerce topik açılıyor. renkleri tartışmak, fikirleşmek amacıyla açılan topiklere bakılmıyor bile. biri bi saç rengini deniyor, yeni konu açıyor.
Önerim şu ki; O bölümde alt sayfalar olsun .
Atıyorum sarı - kumral boya ( deneyenler, renk sormak vs.vs)
Kahve- kızıl boya ( yeşil toz kına dahil vs.vs......)( deneyenler, renk sormak vs.vs)
Siyah boya( deneyenler, renk sormak vs.vs)
evet doğru yazmışsınız. bir de saçını boyayıp bu renk bana olmuş mu diye o kadar çok konu açılıyor ki...hepsi bir konuda toplansa daha düzenli olur, karmaşa olmaz. 2008 den beri üyeyim, saç boyama bölümüne illa bakarım her girdiğimde siteye. son zamanlarda saç boyama bölümü çok karıştı konular açısından. ama tekrar açılan konular kapatılıyor en azından o iyi tabi. (mesela birisi bir konu açıyor, az cevap geldi diye 1 gün sonra başka bir konu açıyor aynı içerikle....) bir de "acil yardım" diye açılan konulara sinir oluyorum. acil yardım da neye yardım, başlıkta belirtilmesi gerekir di mi?
Alt başlık fikri adminler tarafından değerlendirilir uygun bulurlarsa açılabilir,ama üyelerin temel başlıklar altında devam etmek gibi bir zorunlulukları yok
Sabit konularda her türlü konuyla ilgili başlık var,isteyen o bölümlerde soruyor ya da tecrübelerini paylaşıyor ama ayrı başlık açmak isteyenler için de bir müdahalemiz yok,fakat daha önce açılmış benzer konulara,daha kapsamlı olan konulara yönlendirme yapıyoruz
Tekrar konular açmak tabii ki yasak,dediğiniz gibi çok fazla konu açılıyor bir de aynı üyeye ait aynı konular açılırsa karmaşa olur
İçeriği yansıtmayan konu başlıkları da mutlaka düzenlenip kısa ama içeriği tam yansıtacak başlıklar haline dönüştürülüyor
Umarım yazdıklarım değerlendirilebilir. en başta bende farklı renkleri paylaşıyordum ama sonunda paylaştığım bir konunun ne kadar güncellenirse güncellensin en altarda kaldığını fark ettim..
koyu kahveden doğal kızıla geçiş yapmak istiyorum fakat önceden saç rengimi açmam gerekir mi acaba veya tutar mı acaba?
ayrıca sitede yeniyim eğer mesajımı yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın çözemedim daha