Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya o kimyasal kokusunun bile insana zararı var ama akademisyen oldugum icin beyine bi zararı olur mu diye daha cok endiselenmistim. Odaklanma guclugu vs gibi. Yoksa her seyin her yerimize zararı olabiliyor zaten ama ben parayı ders çalışarak kazanıyorum maalesef
Ya o kimyasal kokusunun bile insana zararı var ama akademisyen oldugum icin beyine bi zararı olur mu diye daha cok endiselenmistim. Odaklanma guclugu vs gibi. Yoksa her seyin her yerimize zararı olabiliyor zaten ama ben parayı ders çalışarak kazanıyorum maalesef
Boyanın "bilinçsel" durumu değil konu sürekli bir hastalık anksiyetesiyle geliyorsunuz da, bi ara hindistan cevizi yağı mı ne içmiştiniz onunla ilgili yoğun bi kaygımız vardı. Bu kadar kaygı daha fazla bilinçsel olarak etki eder
Aaa demek bu yüzden aptalmışım ahahahha çok saçma bi soru bence, deriden emilme ihtimali olan birşey beyine ulaşırmı muamma, her ay renk değiştiririm, Boyama sonrası hissettiğim özgüveni ve "cillop gibi oldum be" düşüncelerini yaşamak için aptal olmayı göze alırım