Keyfinbilir Guru Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 1.403 2.734 16 Temmuz 2015 Konu Sahibi Keyfinbilir #1 İlk defa boyanan saç uçtan dibe doğru mu boyanmalı?uçları boyayıp bekleyip sonra hepsini mi boyamak gerekiyor?
İlk defa boyanan saç uçtan dibe doğru mu boyanmalı?uçları boyayıp bekleyip sonra hepsini mi boyamak gerekiyor?
kiddyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2014 1.708 430 16 Temmuz 2015 Konu Sahibi Keyfinbilir #2 OLeA .!.: İlk defa boyanan saç uçtan dibe doğru mu boyanmalı?uçları boyayıp bekleyip sonra hepsini mi boyamak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... saçın ne renk, boya mı ve ne renge boyamak istiyorsun?
OLeA .!.: İlk defa boyanan saç uçtan dibe doğru mu boyanmalı?uçları boyayıp bekleyip sonra hepsini mi boyamak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... saçın ne renk, boya mı ve ne renge boyamak istiyorsun?
Keyfinbilir Guru Kayıtlı Üye 7 Haziran 2010 1.403 2.734 16 Temmuz 2015 Konu Sahibi Keyfinbilir #3 kiddyy .!.: saçın ne renk, boya mı ve ne renge boyamak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... saçım kendi rengi küllü kumral. bakır boyayacağım.
kiddyy .!.: saçın ne renk, boya mı ve ne renge boyamak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... saçım kendi rengi küllü kumral. bakır boyayacağım.
kiddyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2014 1.708 430 16 Temmuz 2015 Konu Sahibi Keyfinbilir #4 OLeA .!.: saçım kendi rengi küllü kumral. bakır boyayacağım. Genişletmek için tıkla... önce uçlar sonra dip...
OLeA .!.: saçım kendi rengi küllü kumral. bakır boyayacağım. Genişletmek için tıkla... önce uçlar sonra dip...
H Helin34-- Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2015 17 1 31 1 Kasım 2015 Konu Sahibi Keyfinbilir #5 Merhabalar... Ben bu saç rengini istiyorum da kızıl kahveymiş lorealin var ama hiç kullanmadım kullanananız var mı acaba? Eklentiler 7_8.jpg 23,5 KB · Görüntüleme: 107
Merhabalar... Ben bu saç rengini istiyorum da kızıl kahveymiş lorealin var ama hiç kullanmadım kullanananız var mı acaba?