Sac boyama

bir umut belki

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
34
2
6
30
Kizlar yardimci olursaniz sevinirim saclarim bi türlü istedigim renk yapamiyorum normalde hep saçıma kina uygulamisimdir siyah renk falan ama saçlarımı aciciyla açtım ama hep farkli açtım turuncu aralarindada hafif sarimsi acildi dilerim doğal oldugu için sari açtım hangi renk uygulamam gerek bu açılan sacaki renk tutsun öneriniz nedir kizlar koyu renk kullanmakda istemiyorum Boyle açılan saci ne tutar karamel tonlarını çok seviyorum ama tutarmi fikir tanisirsaniz 7:74 yoğun karamel sizce olurmu boya markasi bildiginiz iyi

Seninle aynı durumdayım internetten iki farklı boya karışımı görmüştüm hatta ss aldim ama diğer telefonda kaldı . Dediğin renk güzel umarım güzel de olur

Uzun süre siyaha boyadıysanız ya da kına yaptıysanız açmak biraz zor. Saçınızın nasıl olduğunu bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum. Aralarda koyu kaldıysa açık boya maalesef tutmaz. Biraz da saçın yapısına bağlı tabi. Denemekten zarar gelmez bence. Bakarsınız eğer koyu yerleri hiç değiştirmiyorsa biraz daha koyu boyarsınız

Pandemi dönemi saçımı her renge soktum. Eğer saçının rengini atarsan yardımcı olabilirim:)

Schwarzkopf Igora Royal Teknik Renk 0.22 Turuncu Azaltıcı boyayla cila yapıyorum 2-3 aya yetiyo,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…