Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama

Maykada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
6
6
58
Merhaba kızlar saçlarımı hafif bakır yansımalı koyu sarıya boyamak istiyorum. Şu anki saçlarım 8.3 boyalı çok solgun gösteriyor sıkıldım bu renkten açık buğday tenliyim 8.43 düşünüyorum fakat çok fazla bakır olur diye de korkuyorum aranız da varmı bu renge boyayan? Bir de beyazları kapatabilen organik bir boya markası önerebilirmisiniz?. Sevgiler 💖

8.3 boya renginin anlamı - açık kumral . dore dir.
8.43 ise - açık kumral . bakır/dore dir. Yani 8.43te biraz bakır, biraz dore renkler var. 8.44 olsaydı çok bakır olabilir belki diyebilirdik. Ama hafif bakır istiyorsan seçtiğin numara bence güzel. İki üç yıkamaya ilk koyuluğu kalmaz zaten.

8.3 boya renginin anlamı - açık kumral . dore dir.
8.43 ise - açık kumral . bakır/dore dir. Yani 8.43te biraz bakır, biraz dore renkler var. 8.44 olsaydı çok bakır olabilir belki diyebilirdik. Ama hafif bakır istiyorsan seçtiğin numara bence güzel. İki üç yıkamaya ilk koyuluğu kalmaz zaten.
Ben de öyle düşündüm ama yine de korktum emin olamadım yani belki bir boyayan vardır sonucu nasıl olur fikir alayım dedim beğenmezsem tekrar boyamak zorun da kalırım saçım yıpranırsa diye endişe ediyorum çünkü çok teşekkür ederim cevabın için canım 🤗💖

Ben de öyle düşündüm ama yine de korktum emin olamadım yani belki bir boyayan vardır sonucu nasıl olur fikir alayım dedim beğenmezsem tekrar boyamak zorun da kalırım saçım yıpranırsa diye endişe ediyorum çünkü çok teşekkür ederim cevabın için canım 🤗💖
Rica ederimmm canım . Boya saçı yıpratmaz, yakmaz, koparmaz aksine besler😊 Saçını yıpratman için oreal ile açma işlemi yapman gerek. Ben siyah kullanıyorum ama farklı bir arkadaşımız bu rengi kullanmış olsa bile saç renginiz de farklı olduğu için farklı sonuç verir 😊 Ya güzel bir kuaföre sorun yada boyayın denemekten zarar gelmez😊😊🙏🏻

X