Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama

Minedeniz0707

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
28
7
24
Saçımı kızıl yapmak istedim saçlarım kahverengi olduğu için açıcıyla açtım ama açıcıyı 2 paket yerine 1 paket aldığım için saç yetmedi ve saç diplerim canlı bir kızıl olurken saç uçlarım sönük oldu 2 gün sonra tekrar kızıla boyadım yine istediğim sonucu alamadım. Saçımı boyayalı 2 hafta oldu. O yüzden saçlarımı tekrar açıcıyla açıp boyamak istiyorum ama saçlarım yanar diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım.

saçlarım 7 yıldır kızıl ^^ anladıgım kadarıyla dıplerını acıcı ıle acabıldın ucları kaldı . 1 ay arayla bıle kızıl boyamaktan saçlarım yeterınce yıprandı. kızıl sac bı kac hafta ıcınde sonuklesır zaten .. hem kızıl hem acıcı sacı acaıp yıpratır. ki sarısın oldugum ıcın pembe bile boyasam açıcı kullanmadım hiç. ama sac dıbım baya acıldıgında (1 karıs kadar) dıbı acık ucu koyu olmasın ıstedıgımden yuzde 9 luk oksıdanı sac ucuma yuzde 3 du sanırım boyanın yanında verdıklerı onu sac dıbıme diye ayarlamıstım ayrı boya kaplarında. oksıdan da rengini az da olsa açıyo :)) cok da belli olmadı ^^ (bi tutam saçta kızıl açmayı denedım enseden ben :) pilatin kafalı arkadasım sac boyarken. ölmedi sac da saça benzer yanı kalmamıstı keçi kılı gibi oldu)