Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama(yardım!!)

Limonlu_Cheescake

Ulan İstanbul!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.214
864
178
İstanbul
merhaba,ben saçımı daha önce hiç boyatmadım.saçımın dipleri siyah ama uçlara doğru rengi çok açıldı kahverengi oldular saçım uzun zaten uçları baya kahverengi.bu yüzden artık saçımı boyamak istiyorum.doğal rengine yakın olsun istiyorum bu yüzden ya siyah ya da kahverengi tonlarında bir renk düşünüyorum.bir de saçımı kendim boyamayı düşünüyorum.kuaförlere pek güvenim yok.istediğimden başka bir şeyler yapar diye.tenim esmer sayılır öyle çok esmer değilim ama.sizden saç rengi ve evde hem kolay boyayabileceğim hem de iyi marka önerileri istiyorum.benim aklımda böyle bir renk var.mavi siyah gibi bir renk de olabilir.yardım edin lütfen numara olarak marka olarak önerilerinizi bekliyorum.

koleston köpük boyayı arkadaşımın annes kullanıyo ve boyadığında çok beğenmiştim.Ama kuaför en iyisi boyatmak için.Arkadaşım boyamış belli bile olmuyodu :)

koleston köpük boyayı arkadaşımın annes kullanıyo ve boyadığında çok beğenmiştim.Ama kuaför en iyisi boyatmak için.Arkadaşım boyamış belli bile olmuyodu :)

sağol cevabın için ben zaten çok bir renk değişikliği yapmayı düşünmüyorum.kendi rengine yakın bir renge boyamak istiyorum.o yüzden kendim de yapabilirim diye düşünüyorum.

başka önerisi olan var mı kızlar?saçımı daha önce boyamadığım için numaralardan da pek anlamıyorum.aslında özellikle ben de daha kolay boyanır diye köpük boya istiyorum.renge de tam karar vermedim siyah ya da kahve gibi bir şey istiyorum resimdeki renkte olabilir dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…