Saç boyama tecrübem yok ama

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
865
767
33
Saçlarım koyu siyah. Hiç boyanmadı ama boya gibi simsiyah duruyor. Aralardan beyazlar görünmeye başladı. Koyu kestane, küllü kahve gibi bir renk alıp boyarsam tuhaf görünür mü?

Kuaförde açtırıp farklı renklerde düşündüm ama gerçekten yüksek ücretler kıyamadım ya boyatanlar nasıl kıyıyor 😄 bir de büyük değişim yapmak istemiyorum sanırım ve sürekli aylık bir yenileme ve belli bir masraf gerektirecek.

Selamlar, sımdı hıc boyanmamıs sacı ılk kez evde boyamıs bırı olarak:)) yılllaarca boyamamıştm saçlarımı. Saçlarımın rengı sıyah degıl ama açık sıyah gıbı:) o nasıl oluyor yanı bı tık açığı ıste küllü gibi benımkıler. Açık kumralı alıp kafama gore boyamıştım. Aman allahım. Dıplerım turuncu parlamıştı, aşağılarda fındık kabuğu gbiydi çok çok kötü olmustu, kucuktum tabı. Sonra koyu kumral alıp aynı gün hemen koşarak tekrar boyamıştım😄 bıraz toparlamıstı rengi koyulmuştu ama yıne gözüme batıyordu, sonrasında boyamadım aktı kendı rengıne döndü. Suan transparan boya yaptırıyorum kuafore gıdıp beyazlarımı kapatması ıcın. Eğer ılla ben boyayacağım dıyorsanız acık kumral fln sakın denemeyın sıyah gıbı koyu bı tonda turuncu parlamalı bısey olur. Koyu kestane olabılır , ıcıne küllü sıkıp yaparsınız belkı azıcık. Ama dıkkatlı olun benım yaşadğımı yasamayın😄

Canım keşke saç rengini de atsaydın ama siyah diyorsan 1 2 3 tonlarından açığa boyama. Kızıllasır çok kötü olur.

Back
X