Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyama sonrasi alerji

Zahide68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
7
0
1
37
Merhaba hanımlar. Dün ilk kez kuaförde sacimi boyattim. Üç ay önce de evde palette kullanarak boyamistim.Yani ikinci işlemi gerçekleştirdim.sacima. Dün kuaför çok korkuttu beni. Alerjik var mi olursa sorumluluk kabul etmem diye. Size sorum şu alerji belirtleri nasıl başlıyor ve kaç gün içinde oluyor. Birde sacimi evde ne zaman sampuanla yikamaliyim.

Vücudunuzun herhangi bir yerinde kızarıklık, kabuklanma veya kaşıntı yoksa endişe etmeyin saçınızın boyanmasından 3 gün sonra şampuanla yıkayabilirsiniz.

Vücudunuzun herhangi bir yerinde kızarıklık, kabuklanma veya kaşıntı yoksa endişe etmeyin saçınızın boyanmasından 3 gün sonra şampuanla yıkayabilirsiniz.
Sacimda veya vucumda kaşıntı kızarıklık yok. Hafif gözlerim şiş gibi. Uykusuz kalmış gibi. Yada psikolojik mi bilmiyorum. Alerji olanların resmini de görünce internetten

Sacimda veya vucumda kaşıntı kızarıklık yok. Hafif gözlerim şiş gibi. Uykusuz kalmış gibi. Yada psikolojik mi bilmiyorum. Alerji olanların resmini de görünce internetten
Psikolojik olarak size öyle gelmiş olabilir yakınınızda birine sorun gerçekten gözleriniz şişmi yada hastaneye gidin bi baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…