• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sac boyama serüvenime son vermek istiyorum yardım edin:(

_ALmiNa_

bitti.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
391
83
298
5 yıldır saçımı boyuyorum ilk boyam dışında hepsi hüsrandı. hele o acici girdimi saca mahvediyor.
en son ekimde boyadım saçımı su an bu durumda kendi rengim koyu kahverengi siyah desem de olur. Artık orjinal renge dönüp boyatmak istemiyorum çoook düşündum pişman olursam diye daha önce de kestirip koyulastirdim 5 ay dayanabildim:)
sorum şu amonyaksiz siyah boya yada 3 4 numara falan boyasam akıp bu kızıl turuncu renk cikar mi normal boyalarla mi boyayayim yoksa.
korkuyorum artık boyalardan:)

Son düzenleme:
5 yıldır saçımı boyuyorum ilk boyam dışında hepsi hüsrandı. hele o acici girdimi saca mahvediyor.
en son ekimde boyadım saçımı su an bu durumda kendi rengim koyu kahverengi siyah desem de olur. Artık orjinal renge dönüp boyatmak istemiyorum çoook düşündum pişman olursam diye daha önce de kestirip koyulastirdim 5 ay dayanabildim:)
sorum şu amonyaksiz siyah boya yada 3 4 numara falan boyasam akıp bu kızıl turuncu renk cikar mi normal boyalarla mi boyayayim yoksa.
korkuyorum artık boyalardan:)
Malesef canım akar ve kızıl renk çıkar ortaya sen uzadıkça kestir uçlardan

Malesef canım akar ve kızıl renk çıkar ortaya sen uzadıkça kestir uçlardan
off off çokta kararsizim saçım eski model katlı bi kesim rengi berbat üstler siyah altlarina kızil turuncu siyah istemiyorm saçlarım saclıktan çıktı :(
komple boyamayım düzenli her ay dip boya yapıyım yıpranmasın diyorum yine yıpranıyor:(
teşekkürederim biraz daha düşünüyum

off off çokta kararsizim saçım eski model katlı bi kesim rengi berbat üstler siyah altlarina kızil turuncu siyah istemiyorm saçlarım saclıktan çıktı :KK43:
komple boyamayım düzenli her ay dip boya yapıyım yıpranmasın diyorum yine yıpranıyor:KK43:
teşekkürederim biraz daha düşünüyum
Bencede beyazın yoksa boyama zaten benim röfle ve açıcı yüzünden döküldü ve şuan diyorum ki varsın beyazlarım çıksın yeter ki saçım olsun

Bencede beyazın yoksa boyama zaten benim röfle ve açıcı yüzünden döküldü ve şuan diyorum ki varsın beyazlarım çıksın yeter ki saçım olsun
beyazım yok canım siyah sac yüzümü sertlestirdigini düşündüğüm için boyuyordum kompleks haline getirdim sanırım. bunu yenmem lazım :dua::dua:

açık kahveye boyar annem saçlarını o da baya kahve yapmakta saçları kızıllığı da doğal duruyor.tabi senin saçının yapısına uyar uymaz bilemem.

açık kahveye boyar annem saçlarını o da baya kahve yapmakta saçları kızıllığı da doğal duruyor.tabi senin saçının yapısına uyar uymaz bilemem.
aslında güzel kahve olacağıni bilsem boyarım her ay mı boyuyor anneniz sadece dip mi yapıyor yoksa komple mi yıpranma durumu nasıl canım?

Tabiki yıpratır canım birde senin saçların siyah açıcı olmadan o renk tutmaz
daha önce kendim boyadım çok açık renk istemiyorum zaten loreal majirel 7.11 yada 6.1 + mavi ve gümüş boya katip boyamayı düşünüyorum ama her ay dip boya olayından korkuyorum kendi saçıma balyaj attırsam oda yıpratır bilemiyorum saçlarım da renk olarak berbat durumda aynalara küstümmm:)

Back