Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama konusunda yardım

aden12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
4
0
32
Arkadaslar saç boyama konusunda yardım edermisiniz? 2 buçuk yıl önce saçlarıma ışıltı attım istemiştim ama kuaför saçma resmen seyrek bir sekilde rofle yaptı beğenmediği için kahve ile kapattım geçen yıl da ombre yaptırayim dedim uçlara doğru saçlarım sarı rengine doğru Aksın istedim ama bu seferde uçları sarı ortalar kahve diplerimde doğal saç rengim olan koyu kestane oldu maşa ile saçlarım güzel durduğu için ve pek çok arkadaşım beğendiği için 1 yıl işlem yaptırmadan kullandım ama saçlarımin uçları aşırı kırılma yaptığı için 2 ay önce yarısını kestirmek zorunda kaldım kalmadan olan saçım şimdi kürek kemik hizasinda kuaföre aynı şekilde tekrar boyamak istediğimi söyledim yalnız biraz daha üste atalım arada ışıltılı olsun renginide koyulastiralim bal rengi olsun dedim işlem sonrası benim saç resmen rofle yemiş gibi oldu aralarda sarı sarı Balyaj oldu. Şimdi saç rengimi bakır kahve veya kızıl kahve tonlarında boyayip yaza doğrudan uçlarına tekrar ombre yapmak istiyorum ama bu sefer kendim yapmak istiyorum kuaföre artık güvenim kalmadı bakır kahve veya kızıl kahve ilk denemede tutar mı nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım edermisiniz? Boyamak istediğim tonun resmini atıyorum lütfen yardım edin..

Eklentiler

• unnamed (16).jpg
    unnamed (16).jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 457
  • unnamed (12).jpg
    unnamed (12).jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 530
Boyamak istedigin renk cok guzel eger avrupa yakasindaysan benim stajyerlik yaptigim kuafor acayip guzel islemler yapiyo bu konuda verdigin paraya deger istersen gorselini atabilirim kendin yaparsan esit olmayabilir esit dagilmayabilir

Malesef istanbulda değil adanada oturuyorum rengin eşit dagilmayacagini biliyorum zaten ilk denememde renk tutmaz zemin hazırlamak gerekiyor ama hangi renkle?

Cikolata kahvesi 6,35 oluyodu yanlis hatirlamiyor isem 4,35 boyayabilirsin ama koyu gelebilir majirel markanin 4,35i tam sana göre 6,35 acik kalabilir akabilir 4,35 tutar aldigin zaman sacin yogunluguna gore bol al boyayi 2 kutu alacaksan 3 kutu al

Cikolata kahvesi 6,35 oluyodu yanlis hatirlamiyor isem 4,35 boyayabilirsin ama koyu gelebilir majirel markanin 4,35i tam sana göre 6,35 acik kalabilir akabilir 4,35 tutar aldigin zaman sacin yogunluguna gore bol al boyayi 2 kutu alacaksan 3 kutu al[/

Zemin olarak değilmi daha sonra çikolata kahveyi bakır kahveye boyarsam tutar mi?

X