• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama konusunda tecrübeli bayanlar yardımmm :)

ladymarmalade

Yavrum sen benim balımsın
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
794
0
116
Manisa
Merhaba kızlarr.ben sacımı kurban bayramında dore bakır-kumral karısımına boyadım bir hafta sonra tekrar boyadım renk cok aktıgı için.İlk boyadıgımda böyleydi $S6307810.jpg

Şuanda flaşlı flaşsız haliyle şöyle ; $S6307905.jpg $S6307910.jpg

Şimdi ne sorucagıma gelirsekkk,haziranda kuzenımın dugunu var ve ben sarı düşünüyorum o zman için.ama suan sacımın rengi cok aktı yani boyamam lazım yine aynı renge boyasam 3-4 ay sonra sarıya dönebilir miyim sizce ?bu arada sacımı kendım boyuyorum.suan sarı dusunmuyorum yanı bu tonlarda bısey dusunuyorum.ama tekrar boyarsam
sarıya dönmem cok mu zor olur sonra.ya da suan sarı ıcın bır zemın mı hazırlamalıyım yanı kızıllıgından kurtulmalı mıyım yardım edin canlarım sarıya daha cabuk gecebılcegım bi renk de onerebılırsınız.ben aslında bu rengı cok sevdım ama zemınım cok acık akıyo dıplerım acılıyo kendı sacım kullu kumral diplerim beyaz gibi cıkıyo sanki cunku grimsi bi kumral acık cok.yazın bu rengı kullanamam cok akar cunku guneste denızde falan.ay anlatabıldım ınsallah sımdıden tesekkurler :31:

Saçınızın bu haliyle bile sarıya dönmek çok zor
Bakırlık kolay kolay kapanmıyor
Eğer sarı istiyorsanız şimdiden küllü sarılar-kumrallarla saçtaki bakırlığı gidermeniz gerekir

Sanırım vazgeçtim ben.çünkü sordum çevreme herkes böyle bakır tonlarının daha çok yakıstıgını söyledi.ve gecen sene de aynısını yaptım sacım koyu kızıl kahveydı gıttım açtırttım kuaföre bi sarı hevesiyle,bi ay sonra yine boyadım koyuya :1: canım sıkıldıkça bi tutam sacım var onlarla ugrasıyorum biri beni durdurmalııı :37:

Back