• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama konusunda fikir verebilir misiniz?

helin57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
65
0
36
İstanbul
daha önce bi cok baslık altında yazdım ama hiç tam cevabımı alamadım :( 2 hafta önce koyu kestane saçlarımı acık kumral rengıne donmek ıcın,önce loreal küllü sarı ve voila küllü kumralla karıştırıp boyadım.uçları hiç acılmadı gıbı bırsey,dipleri ise tamamen turunculaştı.bunun uzerıne neva color 7.1 küllü kumralla 9.1 cok acık kullu kumralı karıstırdım ve bu sefer cok cok daha turunculastı..uclar ise 4boya yemesıne ragmen acılmadı.özellikle uclardan baslayıp orayı 30dk dıplerı 10dk bekletmeme ragmen.
saclarımın suanki hali resmen bu;
2td2r.jpg
2td34.jpg

koyu eski renklerime dönmeden nasıl istediğim tonlara donebılırım lutfen yardım edın!!:( utanıyorum artık bu tonda gezmekten.turuncu bakır tonları en sevmedıgım renk.kaşlarım apayrı saçlarım apayrı.koyudan acıga gıtse neyse bırde acıktan koyuya gıdıyor uclarım yuzunden.

2td58.jpg

burda gene iyi cıkmıs,flashli hali bu.:( cıldırmak uzereyım.

Son düzenleme:
canım sen hatayı başta yapmışsın..

boya boyayı açmaz ki..

koyu rengin üzerine açık vurduğunda değişim olmaz aksine çıkan diplerinde etki gösterir yeni boyan..

öncelikle açıcı ile saçının rengi açılıp ardından boyanmalı saçın..

canım sen hatayı başta yapmışsın..

boya boyayı açmaz ki..

koyu rengin üzerine açık vurduğunda değişim olmaz aksine çıkan diplerinde etki gösterir yeni boyan..

öncelikle açıcı ile saçının rengi açılıp ardından boyanmalı saçın..

acıcıyı evde kullanmaktan korkuyorum.zaten saclarım fazlasıyla yıprandı.korktum en bastada ondan boya kullandım.baska bır cozum olmaz mı :( zaten hergun dısarı cıkmak zorunda kalan bırıyım.acıcıyla acsam bırde onun actıgı rengle katıyen dolasamam.1-2 gun sacın dınlenmesı gerek ya tekrar boyamak ıcın..

neden ıyı bır kuafore gıdıp istedıgın rengı solemıyorsun canım baksan bısuru boya kullanmıssın 100 150 tl ver en azından garantı olur

acıcıyı evde kullanmaktan korkuyorum.zaten saclarım fazlasıyla yıprandı.korktum en bastada ondan boya kullandım.baska bır cozum olmaz mı :( zaten hergun dısarı cıkmak zorunda kalan bırıyım.acıcıyla acsam bırde onun actıgı rengle katıyen dolasamam.1-2 gun sacın dınlenmesı gerek ya tekrar boyamak ıcın..

açıcıyı kullandığının hemen ardından boyamanda bi sakınca yok ben palettenin açıcısını aynı gün içinde 3 defa kullanıp ardından boyamıştım pekde yıpranmamıştı siyahtan kendim döndüm ancak sende turunculaşma çok olur bu sebeple direkt oriyel kullanmak daha mantıklı ancak onuda tecrüben yoksa evde deneme derim..

neden ıyı bır kuafore gıdıp istedıgın rengı solemıyorsun canım baksan bısuru boya kullanmıssın 100 150 tl ver en azından garantı olur

ayrıca arkadaşa katılıyorum market boyaları pek işe yaramadığı için zaten kafadan 60 lira çöpe gidiyo renkte dalgalanmalarda oluyo kesin çözüm deneyimin yoksa iyi bi kuaför..

SLM BEN KIPKIRMIZI SAÇLARIMI CİVCİV SARIYA TEK SEFERDE GEÇİRDİM KUAFÖR 300 TL ÜSTÜ İSTEDİ BENDE VEREMEM OKADAR
BANA KOLESTON YOĞUN RENK AÇICIYI KUAFÖR ÖNERDİ RENK FARKI OLMADI TURUNCULAŞMA OLMADI BAYAĞI CİVCİV OLDU AMA BEN O ŞEKİL DOLAŞAMAYACAĞIMDDAN 2-3 TON KOYULAŞTIRDIM ÇOK MEMNUNUM SAÇIMDA NEREDEYSE HİÇ YIPRANMADI KUTUDA BU

Koleston Set - Youn Renk Ac -- Sa Boyas (Rfle)

açıcıyı kullandığının hemen ardından boyamanda bi sakınca yok ben palettenin açıcısını aynı gün içinde 3 defa kullanıp ardından boyamıştım pekde yıpranmamıştı siyahtan kendim döndüm ancak sende turunculaşma çok olur bu sebeple direkt oriyel kullanmak daha mantıklı ancak onuda tecrüben yoksa evde deneme derim..

ayrıca arkadaşa katılıyorum market boyaları pek işe yaramadığı için zaten kafadan 60 lira çöpe gidiyo renkte dalgalanmalarda oluyo kesin çözüm deneyimin yoksa iyi bi kuaför..

bır arkadas oksidanını cok azaltıp kullu acık kumrala boya ustlerını sadece dedi.oksidan azalınca kul ustlerı halledicektir.uclarıda bu sekılde kalsın en azından acıkdan koyuya dogal bır gorunum olur dedı mantıklımı sizce?

kuafore daha 2gun once sordum sacım ıcın 190tl dedi röflede dahil.resımde bellı olmuyor ama fazla uzun saclarım var..dedıgım gıbı okadar parayı veremem :) bır ıkıncı sorumda komple boya 30tl yazan kuaforler var.bıldıgımız 30a ıstedıgın rengımı boyuyor bunlar anlayamadım?

SLM BEN KIPKIRMIZI SAÇLARIMI CİVCİV SARIYA TEK SEFERDE GEÇİRDİM KUAFÖR 300 TL ÜSTÜ İSTEDİ BENDE VEREMEM OKADAR
BANA KOLESTON YOĞUN RENK AÇICIYI KUAFÖR ÖNERDİ RENK FARKI OLMADI TURUNCULAŞMA OLMADI BAYAĞI CİVCİV OLDU AMA BEN O ŞEKİL DOLAŞAMAYACAĞIMDDAN 2-3 TON KOYULAŞTIRDIM ÇOK MEMNUNUM SAÇIMDA NEREDEYSE HİÇ YIPRANMADI KUTUDA BU

Koleston Set - Youn Renk Ac -- Sa Boyas (Rfle)

tesekkur ederım öncelıkle,ah en basta bunu alıyordum fakat cok komık olur dıye korktum.öyle cok kotuledılerkı acıcıları.suanda bu turuncu sacıma bunuda boyarsam fazlasıyla yıpranır ve komık olur dıye dusunuyorum.ben cok acık bır renk ıstemıyorum cunku.
istediğim ton aynen buydu
2fcb7.jpg

Valla bende tedirgin oldum aldım alttan bir parçaya sürdüm görünmeyecek yere baktım istediğime yakın sonra 40-45 dakika kadar bekledim ardından aynı gün boyadım zaten bunun içinde mavi pudra açıcı var sıvıya katıp karıştırıyorsun ben yapınca komşum kuaförde açtımda sonra boyatcam sandıydı :)) ama çok güzel ürün bir ara tekrar yapmam lazım yine renk değiştirmem lazım aslında turuncuda olmamışsın zaten yıkadıkça açılacak bekle biraz nasılsa kış bere şal filan idare et saçının yıprandığıını düşünüyorsan bisüre sonra tekrar açtırırsın yada açarsın işte

Son düzenleme:
Back