daha önce bi cok baslık altında yazdım ama hiç tam cevabımı alamadım 2 hafta önce koyu kestane saçlarımı acık kumral rengıne donmek ıcın,önce loreal küllü sarı ve voila küllü kumralla karıştırıp boyadım.uçları hiç acılmadı gıbı bırsey,dipleri ise tamamen turunculaştı.bunun uzerıne neva color 7.1 küllü kumralla 9.1 cok acık kullu kumralı karıstırdım ve bu sefer cok cok daha turunculastı..uclar ise 4boya yemesıne ragmen acılmadı.özellikle uclardan baslayıp orayı 30dk dıplerı 10dk bekletmeme ragmen.
saclarımın suanki hali resmen bu;
koyu eski renklerime dönmeden nasıl istediğim tonlara donebılırım lutfen yardım edın!! utanıyorum artık bu tonda gezmekten.turuncu bakır tonları en sevmedıgım renk.kaşlarım apayrı saçlarım apayrı.koyudan acıga gıtse neyse bırde acıktan koyuya gıdıyor uclarım yuzunden.
burda gene iyi cıkmıs,flashli hali bu. cıldırmak uzereyım.
saclarımın suanki hali resmen bu;
koyu eski renklerime dönmeden nasıl istediğim tonlara donebılırım lutfen yardım edın!! utanıyorum artık bu tonda gezmekten.turuncu bakır tonları en sevmedıgım renk.kaşlarım apayrı saçlarım apayrı.koyudan acıga gıtse neyse bırde acıktan koyuya gıdıyor uclarım yuzunden.
burda gene iyi cıkmıs,flashli hali bu. cıldırmak uzereyım.
Son düzenleme: