Saçlarımdan sıkıldığım için saçlarıma seyrek olarak gölge attırmak istiyorum.Saçlarım orjinal rengi sarı bir kuaför gölgeden sonra saçlarımın orjinal renginin bidaha çıkmayacağını değişeceğini bu yüzden sadece gülben ergen modeli gibi uçları boyayabileceğini söyledi.Bir diğer kuaför ise dipten saç çıktığında orjinal rengini kaybetmeyeceğini söyledi kime inansam şaşırdım sizlere danışıyorum.Ayrıca saçıma uygulayabileceğim başka tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim..
röfleden sonra saçının gerçek renginin bir daha çıkmayacağını söyleyen saçmalamış biraz. saçının rengi neyse odur. ben şimdi saçımı sarıya boyasam altından gelen saçlar mor mu olacak. kendi rengin ne ise o gelir. ama krepe balyaj çok hoş duruyor sarı saçta. ben onu tavsiye ederim canım sana ama gölge yaptıracaksan da oreallle değil de boyayla yaptır saçın yıpranmasın.
röfleden sonra saçının gerçek renginin bir daha çıkmayacağını söyleyen saçmalamış biraz. saçının rengi neyse odur. ben şimdi saçımı sarıya boyasam altından gelen saçlar mor mu olacak. kendi rengin ne ise o gelir. ama krepe balyaj çok hoş duruyor sarı saçta. ben onu tavsiye ederim canım sana ama gölge yaptıracaksan da oreallle değil de boyayla yaptır saçın yıpranmasın.
bencede o kuaföre inanma gülben ergenin sac rengi harika bence yakısacagına inanıyosan yaptır modelide cok güzel ah keske benim saclarımda olabilse o renkte