Saclarimi cok erken yasta boyatmaya basladim ince telli kuru saclarim var findik kabuguna boyadigimda karamele yakin turuncu bir renk oldu cikolata kahve siyaha donuk icerisinde kizillar var ve oyle kolay kolay akip acilmiyor koyu kumral da daha sonra turuncuya donuyor kullu kumral,kumral hep turuncuya kuafore gidip ombre dedigimde haberim olmadan orial doktu diplerim koyu uclarim platin gezdim ayrica asiri yiprandi kirildi koptu sacim azaldi renk gittikce aciliyor diplerim geliyor sacimda 3 renk olusuyordu hala sarisin olmaktan vazgecmedim ve dun bu sacin uzerine koyu sari boyadim sonuc diplerim turuncu uclari hafif yesermis ve hafif koyulasmis kesinlikle rofle ya da orial kullanimini onermiyorum ayrica sacima sicak zeytinyagi uygulamasini yaptim cogu kez sac rengini gittikce turuncuya dondurmede basarili saci yumusatmasi iyi ama kiriklari onarmiyor elsevei mucizevi yagi iki uc kullanimlik etki etti bende schwarzkopf gliss sprey kullandim hic etki etmedi guzel olan sadece kokusu o da ucuyor kuruyunca argan yagi duzenli kullanimda ise yariyor pantenein argan yagi da 5 6 kullanimdan sonra ise yaramiyor