Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama hakkında bilgi istiyorum (:

mrvmerve

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
285
0
296
İstanbul
saçlarım uzun 3 kutu boyaya 1 oksidan katsam nasıl olur sizce ? açık olmasın istiyorum rengi bu yüzden 1 oksidan kullancam. çikolata kahve ya da kakao rengi yapmak istiyorum. boyayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

kahve tonları genelde kutudaki renkten çok daha koyu oluyor saçta tabi sizin saçınızın rengide önemli birde verilen ölçülere uymanızda yarar var zaten ancak boya kıvamına geliyor saça sürmeside çok zorlaşır birde genelde koleston boyaların katalog renginden daha koyu olduğu ve pek akmadığını söyleyen arkadaşlar var kendimde koyu kestane rengine boyuyordum bir ara kolestonun saçım siyah oluyordu ve kolay kolay akmıyordu yani kahve çukolata rengi deyip siyah gibide olabilir ..saçınızın bir tutamında test etseniz daha iyi karar verirsiniz diye düşünüyorum zaten kullanma kılavuzuda o şekilde öneriyor ben renk değişikliği yaparken hep deneyerek karar veriyorum yoksa geri dönmesi çok zor sonuçlar çıkabiliyorkolay gelsin

evet, ben de kum taşı kızılına boyalı saçımı kendi rengine döndürmek için kuaföre gitmiştim. hani kuaförler işini iyi bilirler ya (!). Saçımın kendi rengi koyu kahve demiştim katalogta da göstermiştim. adam gitti koyu kahveye boyadı, sonuç mavi siyah oldu...demek ki kumrala boyaması gerekiyormuş. 1 sene bekledim iyice aksın diye. ama hala saçlarımın uçları 1 ton daha koyu duruyor...anca oryal paklar herhalde ama asla saçıma oryal sürdürmem 1 ton daha açılsın diye...yani uzun sözüm kısası o kutu üzerindeki renklere kanmayın, çok koyu tutuyorlar...

saçlarım uzun 3 kutu boyaya 1 oksidan katsam nasıl olur sizce ? açık olmasın istiyorum rengi bu yüzden 1 oksidan kullancam. çikolata kahve ya da kakao rengi yapmak istiyorum. boyayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

canım zaten söylediğin renkler koyu renkler açık tutması imkansız yani hele hele kakao bildiğin siyah gibi olur.3 kutu boyaya 1 oksidan az bence kıvamı tutmayabilir.hem o renk boyaların oksidanlarının volümü düşük olduğu için açıcı etkisi yok zaten.saçın ne kadar uzun bilmiyorum da 3 kutu boya çok fazla yinede.benim saçlarım belimdeyken bile 2 kutu yetiyordu.

belime kadar değil tam ama 2 kutuda yetmioki :) saçlarım bakır şuan. koyu kumrala boyayım en iyisi kızıllık istemiyorum çünkü bilgileriniz için teşekkürler

beyaz sabun saçtaki boyayı akıtıyor ama saçları kurutuyor bende onun için saçımı zeytinyağlı doğal köy sabunuyla yıkayıp boyayı akıttım gerçekten beyaz sabun kadar kurutmuyor ama nette biryerde okudum uzman önermiş herhangi bir kepek şampuanıyla saçlarınızı yıkayın diyor boya pigmentlerini saçtan uzaklaştırma özelliği varmış sonrada saçlarınıza sürdüğünüz saç bakım kremlerinizle saçınızı kıremleyin yarım saat krem saçınızda dursun sonra durulayın denedim gerçekten süper boya aktı hem saçlar yıpranmıyor hemde güzel bir bakım oluyor umarım sizdede işe yarar açıcılar gibi kimyasal da değil daha güvenli gerçi ben boyayı yeni yapmıştım eski boyaya faydası olurmu bilemem ama saçlarınızın o uç kısımlarına bir deneyin isterseniz en azından zararı olmaz bakarsınız değişiklik olur kolay gelsin

saçım çok yağlanınca zeytinyağlı sabun kullanıyorum ama bundan sonra her yıkamada kullanayım gerçekten. saçımdaki turunculuk da gider umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…