Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama bakım hakkında bir kaç soru :)

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
Kızlar birkaç bilmedigim konu hakkında bilgi edinmek istiorum . Hem belki bu konuda bilği edinmek isteyen arkadaşlarada yararım dokunur...

İlk sorum: kırmızı yogunlaştırıcı kullanıldıgında saçlar dahamı koyu kızıl tutar?

ikinci sorum : Orielden yıpranmış çatallaşmış saç uçları için evde nasıl bir bakım uygulanmalıdır..Bazıları yumurta sarısının iyi geleceğinden bahsetmiş yani sadece yumurta sarısımı yoksa zeytinyagla karışıkmı yada başka bir formil varmıdır?

üçüncü sorum: saçlarım kızıl tonu açıklı koyulu alacalı oldu çok bariz belli degil ama işte güzelde duruyor ama hepsi aynı olsun istiyorum nasıl boyarsam hepsi aynı olur yani ilk başta nerden başlamaam lazım dipeleri açık renk çünkü ....

şimdiden teşşekürler kızlar öpüldünüz mucuks

kırmızı yoğunlaştırıcı denen şey koleston,loreal,slective vs vs bütün markalarda bulunan no su 0.88 veya 0.66 olan mix tondur tek başına kullanılmaz özellikle orielle açılmış saçta kırmızı rengin daha iyi girmesi ve daha kalıcı olması için kızıl renkli boyaya karıştırılarak yada açılmış saç üzerine direkt uygulanır sonra üzerine istenen tonda kızıl uygulanır sonuçta kızıl renk daha kalıcı ve baskın oluyor kullanılma amacı bu 2.cisi yakın zamanda saçını orielle yada açıcıyla açmışsın sanırım benim kullandığım bir ürün var barcelino saç bakım yağı içinde bütün yağların karışımı var düzenli kullanırsan -haftada bir enazından-faydasını görürsün saçını kestirmeden toparlamak için birebir. 3. olarak açıklı koyulu bir kızıl saçım var napsam hepsi aynı olsa demişsin benden sana tavsiye palette naturel colors serisinden kızıl bahar dene koyu kızıl seviyorsan ben çok memnun kalmıştım sana da tavsiye ederim

Çok saol canım beni bilgilendirdigin için

Aslında sorum bende akos çilek kızlı boya var içine yogunlaştırıcı koydum 2 fındık tanesi kadar saçlarım koyu kızıl oldu ben saha açık istiyordum yani bidakine yogunlaştırıcı koymasam dahamı iyi tutar istedigim renk yoksa az miktardamı koymak lazım birde cila işlemi her saç boyama işlemindemi yapılır yoksa arada birmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…