Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyalarından anlayan arkadaşlar bana bir fikir verin.

aynurenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
176
1
96
41
Gaziantep
ben saçlarımı karemele boyattım ama hiç memnun kalmadım aslında kumral istiyordum şimdi tekrar boyamak istiyorum ama kuaförlere artık güvenmiyorum birde istemediğim renk için bir sürü para vermek istemiyorum şimdi benim sorum karemel rengi kumral kapatırmı yani evde kendim boyayacağım hangi boyayı tavsiye edersiniz ve istediğim reng bu rengin üstüne elde edebilirmiyim.acil cevap :Saruboceq:

bende senin gibi kumralisdemisdim kuaförumde tam isdedigim rnk olucak dedi ama hic begenmedim,cok acik yani sapsari bisey oldu ,ama aradan 2yada3 hafda sonra isdedigim rengi yavas yavas aldi ilk boyattiginda hem degisiklik tuhafina gidiyor hemde yeni boayndigi icin boya cok yogun oldugu icin cirtlak duruyor,ama sac yikandikca boyasinin cikdgini göreceksin ,normale döner,bende o hataya düsdum ilk boyattigim rengi begenmeyerek ikinci kez boyadim kendim bu seferde kizil bi renk aldi aldigim boyanin rengiylle hic alakasi olmadigi halde,

sen kendin ne renk boyadın ben kumral istedim ama kuaför karemel yaptı baya oldu 1.5 ay kadar ama ben kendime yakıştıramıyorum.bende kızılımsı olur diye çok korkuyorum evde boyamaya küllü kumral istiyorum ama ya olmazsa daha kötü olur.ne yapacağım bilmiyorum söyle aklı başında bir kuaför yok.

ben natural colours açık kumral boyadım ve memnun kaldım.turunculaştırmadı saçımı, doğal olduğu için çok da yıpratmadı.ne kadar doğaldır tartışılır ama rengi tutuyor.

bence kapatmaz en iyi kapatan loreal bence.
kuaförde boyatırsan kapatma ihtimali daha fazla.
ben saçımı loreain renk açıcılarından birine boyamıştım
üstüne kumral boyadım ama açık renk olduğundan heralde diyorum kapatmadı yıkadıkça açıldı rengi ama herkes bu halini çok beğendi.röfle mi yaptırdın çok güzel olmuş falan dediler :)

bugün markete gittim fakat palettenin küllü kumralı yoktu loreal vardı kararsız kaldım almadım doğal bir kumral olmasını istiyorum şimdi saçım karamel biraz kızılımsı kapatır istediğim renk olurmu diye yapmaya korkuyorum.

birde kuaförler iki rengi karıştırıp istenilen rengi buluyorlar kumral için hangi renkleri karıştırıyorlar bilen varmı?

Canım öncelikle karamel rengini kumralla kapatamazsın ...Kızlımsı bir renk alır. Birde küllü kumral gibi bir renk girerse işin içine turuncu havuç gibi bir kafa çıkar ortaya... Kesinlikle evde yapacağın boyayı önermiyorum. En azından saç rengini oturtana kadar bir kuaför kullanmalısın. İstediğin rengi yakalamak kuaförde bir kaç seansını alabilir. Ancak evde o rengi yakalamak için vereceğin boya parası emin ol kuaför ücretini fazlasıyla geçer. Birçok rengi denemiş, evde defalarca boya yapmış ve kuaföre hatalarımdan dolayı çok para dökmüş biri olarak kesinlikle işin erbabına git. Saçlarının rengi otursun. Ardından evde yaparsın. Ancak o zaman maliyetli bir seçenek yakalarsın a.s

benimde saçım platin röfleydi. Orijinal rengim kumral. Kuaföre gittim koyu kumral boyadı. 2 renk filan karıştırmış. Neyse platin olduğu için hemen aktı. Bu salı tekrar boyatacağım. Belki daha koyu renge. Çünkü kapanmıyor kolay kolay. İnşallah bu sefer istediğim gibi olur...

serap özbodur arkadaşımız saçını koyulaştırmak istiyorsan sana loreal amonyaksız 5 numara rengini tavsıye ederım. saçın zaten açık renkmiş boşuna yormazsın saçını saglıgından olmazsın

kumral boyayla karameli kapatabilirsin canim,sana schwarzkopfu tavsiye edebilirim,bende artik kendim boyuyorum,ama boyadan sonra bakim yapki saclarin matlasip yipranmasin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…