Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
saç boyamanın saçı döktüğü doğrumu yani ben yıllardır boyuyorum şuara bıraktım boyamayı saçlarım eskisi gibi gür ve sağlıklı değil ama boyayla alakası varmı bilmek istiyorum bu soruma hiç bir kuaför net cevap veremiyor birdaha boyatmam diye heraldeboshayallersmile
tabiki etki ediyo sonuç olarak kimyasal maddeler var içinde....ben saçımı henüz boyamadım ama ilerde elbette boyamak zorunda kalıcam.... bence daha çok bitkisel boya kullan
tabiki etki ediyo sonuç olarak kimyasal maddeler var içinde....ben saçımı henüz boyamadım ama ilerde elbette boyamak zorunda kalıcam.... bence daha çok bitkisel boya kullan
Saç boyaları petrol iceriyor. Bazen "amonyasız boya" diye reklamlarda görürüz sanırız ki bitkisel.. Halbüki kimse petrolden bahsetmez. Ee bu da boyaların satış taktiği. Vücuda zararlarını anlatmakla bitiremeyiz. Hele hele hassas bünyeniz varsa. Boyaya yıllar sonra alerji gösterip korkunç hastalıklarla karşilaşan insanlar var, resimlerine ben internette denk geldim, bakmaya korktum. O yuzden test yaparlar boyamadan önce. Kısacası, insanlarda bu durumları yaratan bir maddenin sağlıklı olduğunu kimse söyleyemez.
Ben yıllarca saç boyadim hiç sorunum olmadı ve hep pahalı boyalar kullandım. Boya kalitesini değiştirmediğim halde son yıllarda saç diplerimin boya esnasında yandığını ve saçlarımın feci döküldüğünü gördüm ve korktum. Anında kestim boyayı. Şu anda sadece ve sadece kına kullanıyorum ve çok memnunum. saçlarıma sürekli bakım yapıyorum ve eski haline gelmesi için sabrediyorum.
Kına kullanamam, illa boya derseniz, sakın piyasadaki bitkisel diye sunulan her boyaya atlamayın. Alın kutuyu elinize, içindekiler kısmını oluyun. Bir türlü okumayı beceremediğiniz garip isimli milyon tane madde varsa içinde o boya bitkisel değildir, artık insanları kimse kandırmasın lmaz: Benim gördüğüm, bitkisel olan tek boya kına bitkisine başka farklı bitkilerin de eklendiği ve koyu kestane, siyah ve kızıl tonlarının olduğu boyalardı. Bunu da yurtdışında gördüm zaten..
walla öyle bir yarama bastın ki anlatamam.size sayfalarca bu konuda dert yanabilirm..mükemmel güzellikte saçlarımı boyama uğruna yazık ettim diyebilirim..saçı dökmesi ayrı dert beyazlamasına sebep oldu çünkü içinde hidrojen peroksit maddesi var bunda saçtaki saça renk veren pigmentleri öldürüyor buda beyazlamaya sebep oluyor...kızlar bırakın doğal haline..En güzeli doğal olanı iananın..en azından erken yaşta saç boyamayn 40 tan sonra beyaz kapatmak için boyarsanız..yazık etmeyin güzelim saçlarınıza ben gibi kafamı nerelere vursam diye dolanıp durursunuz..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyseki artık u hastalıktan kurtuldum da saçım kendine geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben dermatoloğa sordum saç boyamak saçı dökermi diye hayır pek bi etkisi yok saçı yıpratır açma işlemleri falan yakar ama aman aman bi dökülme yapmaz dedi boyadan ziyade kadınlar düzleştirici ve maşadan uzak durmalı onlar daha tehlikeli dedi..
lifetime çok doğru demiş doktor boyadan ziyade düzleştiricilerden uzak durulmalı ,hem boya saç dökse annem 2 ayda bir dip boya yapıyor niye dökülmüyor saçı ..bence boyayla ilgisi yok yıpratmaya gelince annemin saçları çok canlı ancak perma röfle ve açıcı boyalar saçı yıpratır...
arkadaşm var saçını neredeyse haftada bir boyar o derece yani kuaföre gider boyatır beğenmez kendisi üstüne yine boyar ama saçı maşallah çok gür ve beyaz yok hani korkmadan boyar hep o nasıl oluo çıldırıcam neden bennnnnnnn
ben lise zamanında başladım boyamaya sonra lise 3 sınıftan sonra boyamadım üniversite kendi doğal sacımdı okul bitti iş güç sahibi olunca değişiklik olsun diye hep istediğim renge boyattım şimdi 2 ay oldu diblerim cıktı ama saçlarım bu aralar cok dökülüyor mevsim değişikliğimi yoksa boyadan mı bilmiyorum?bazen insan değişiklik istiyor güzelde oluyor ama birde yıpratmasa cokm güselllaklinialirimsmile
kuaförlerden net bir cevap arama zaten onlar para kazandığı işi kötüleyecek değiller ya. ben 3 yıl röfle sonra 1 yılda sürekli boya yaptırdım keşke hiç ellemeseymişim diorum çok pişmanım çok. eskii saçım yok kalanları kurtarmak için uğraşıyorum. eski fotolarıma bakıyorumda ne de güzellermiş. dalgası bozuldu boyadan iice yıprandı. artık kendi rengime dönüyorum ve kararlıyım. en güzeli doğallık.